• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
Ел. инструментите. Консумативи.
guroto - специалист
Колега mega това което гледам аз също е дебела книга с много езици,като българският е от 338 до 357с.Ако и при теб е така просто го прочети цялото без да пропускаш и ще намериш това което те интересува(иначе информацията която съм взел е от с.339,345,346,347).И не забравяй да споделиш с нас как се представя прахосмукачката когато почнеш да я ползваш.
Mega - специалист
При мен явно е нова книжката. BG е от 347 до 365-та страница. Моля те, ако това си го намерил в нет-а да пратиш линка на лично. Четох всичко два пъти вече и няма, това, което си описал. Тоест има малка част от него, предимно за сухо почистване.
dragozow - майстор
Mega написа:
Колега guroto, благодаря ти за информацията. Това при мен го няма или поне не го намирам. При мен е дебела книга на различни езици. При теб на коя страница е?

dragozow,

Каква е разликата в машината? При пране на седалки водата е много по-малко? Като студент, преди години работех в една фирма за почистване и там ползвахме едни AEG-та със същата конструкция като на Щил-а. С тях перяхме мебели и коли? Никога не е имало проблем.
Има резервоар за препарат, накрайници за изсмукване..
Mega - специалист
Ясно, аз говоря за самото изсмукване. Само за това я ползвам, имам добър препарат, които нанасям с пулвелизатор.
Chefo77 - майстор
Ами честито да ти кажа, какво друго! :)
Със здраве да я ползваш и да не се налага да разбираш що е сервиз :)
guroto - специалист
Колега Mega изпратил съм ти линка на лс.
Mega - специалист
guroto написа:
Колега Mega изпратил съм ти линка на лс.
Благодаря много колега. Днес я тествах. За моята работа се правя отлично. За сега съм доволен.
nikolson - майстор
Някой може ли да даде препоръки за тази комбинация?
http://www.baumax.bg/flyer/2012/BG-Flye ... .html#/22/ :?:
Kärcher+филтър за пепел.
EDI - майстор
Добре изглежда.Подналягане 210 милибара дават на този модел, а не е висока в сравнение с модели на други производители за такова подналягане.И аз я гледах, ама като няма БАУМАКС в наше село.
Mega - специалист
Е ти пък, не си казал не съм ти я метнал по Еконт. ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15

Тема "Пак избор на професионална прахусмукачка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: