• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Някаква принципна разлика няма, но конструкцията е по-здрава и не е толкова прецизна.Малко по-мощен двигател.За метал има и дискове с карбидни зъби.То, дискове сега всякакви има.На моя отвора е Ф30.
nikolson - майстор
Предлагат се и адаптиращи втулки, та като намериш по-добра цена, с различен отвор, да можеш да джиткаш с тях:
http://www.toolpak.bg/cat/8/diskove-za- ... za-diskove
yasen22 - напреднал
Имам мерак и аз да си купя такъв. Може ли да кажеш до каква максимално дебелина детайли може да реже? Има ли ограничител за хода на потапянето на диска ?
EDI - майстор
Привет.Максималната дебелина на рязане е 65 мм и 36 при 45 градуса.Дължината е 305 мм и 215 при 45 градуса.Има ограничител на потапянето на диска, но е без размерна линия, настройва се опитно или с отделно измервателно уредче.
баш аматьора - напреднал
Честито и от мен,колега Еди,от 1 година съм собственик на същия герунг,и съм страшно доволен от него!Препоръчвам го на всички,колебаещи се-това е перфектната комбинация цена-качество! :supz:
EDI - майстор
Мерси. :partyman: И аз съм доволен от придобивката, макар за сега да не съм го ползвал много, само правих проби.
EDI - майстор
Днес поработих с циркуляра.Отрязах на размер 16 парчета дърво 19Х68 мм с различни дължини.Рязах ги по 3 на един срез.Машината работи перфектно.Ъглите на главата са точни, лазера след лека настройка е точно по диска от лявата страна.Ъглите на детайла са точно 90 градуса и сглобката става перфектна.Единствени недостатъци-системата за прахоулавяне пропуска поне 30-40 % от праха и го хвърля около машината, лазера се запрашава много лесно и гнездото на лазера и осветлението се пълни със стърготини.Щатния диск реже много добре и чисто, няма нужда от смяна.
profesionalist_wood - майстор
А можеш ли да снимаш градусите в по-близък план че съм заинтересован и в какъв диапазон са градусите?
Chefo77 - майстор
48/48 ляво/дясно, 45 по вертикалата. Хоризонталата е разграфена на всеки градус, вертикалата - на всеки 5.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Ревю на герунг циркуляр МЕТАБО KGS216M /с изтегляне/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: