Ел. инструментите. Консумативи.
marmoz - специалист
unisex написа:
Може ли ако накога ти се сбъдне мечтата да ми го предотстъпиш за известно време че имам път към Факултета,Столипиново и още някои места :lol:
Хем че как :) Ще го дам да понаправиш пакости
ZEDYCUS - майстор
Kaкво не им харесвате на стойките за бормашини на Спарки( освен цената 85лв) боря една такава вече поне 8 години( :? е здрава е.
А иначе мечтая за челна фреза Макита, изтървах промоцията и сега ще я чакам пак да излезе :-D . Изображение
marmoz - специалист
ZEDYCUS кач пара е била тая фреза на промоцията? :)
Че сега се загледах в Макита 3707 е 350 кинта,ама маи не е същият модел с този от снимката :?
MamaMy - майстор
[-X
Изображение

Дупедатските лимузни са брониране.
Junak - майстор
Абе прав си, но с АК удоволствието си е друго :-D
ZEDYCUS - майстор
marmoz
ZEDYCUS кач пара е била тая фреза на промоцията? :)
Че сега се загледах в Макита 3707 е 350 кинта,ама маи не е същият модел с този от снимката :?
230лв май беше комплект с фрезера за АБС канта. Сега е 250 без фрезера.
a_nikolov - специалист
VLADO66 написа:
На стойката за бормашина липсва скобата за захващане на бормашината :shock:Демек е неизползваема защото на тази сплав надали може да се завари нова.
Не е нужно да се заварява нова. До колкото си спомням беше отделно от основното рамо и се прикачваше с болт.
Иначе наистина е неудобна в някои случаи. Имах такава и за около две години така и не успях да намеря начин да премахна един луфт дето преместваше бормашината наляво и надясно при по-неравна повърхност. А и натиснеш ли повече и заклини, бормашината бяга веднага от държача и ти пада в краката :lol:
Сега ползвам един модел на Райдър, който не се произвежда вече и трудно се намира - RDP-BD01 или друго яче казано, по-голямото братче на RDP-BD04. Но ако сега правех този избор щеше да взема RDP-BD02 въпреки високата цена (около 300 лв.).
profesionalist_wood - майстор
Днес осъществих мечтата си да имам шаблони за изхвърлящи панти на хетих :-D След цяла година търсене на шаблони из София най-накрая си намерих в Киров.Купих синьото шаблонче за пантите и шаблон за пластините на цена 7 лева...преди няколко дни купих скапан метален шаблон на Блум за 6 лв. от някакъв нервен и недружелюбен продавач в центъра и неохотно ми обяснява кои дупки за какво е,нито е разграфено нито отбелязано с числа....ама шаблона е убиец :-D има подробна инструкция за упътване...другата седмица ще кача снимки защото ся не разполагам с фотоапарат...засега ще кача нагледно снимка,дано по-нататък да взема шаблони на хефеле и страхотния шаблон на Хетих за 230 лв с която монтирам панти за по-малко от минута :partyman: :drinkers:
А на нервака му пожелавам да го онождат група манафи някой ден... :drinkers:

Прикачен файл

Hettich-7.jpg
Hettich-7.jpg (22.77 KиБ) Видяна 2898 пъти
colyo - специалист
Стига бе. Шаблона на Хетих го взех от Корекома Салекс за 3 лв.

Тема "Въпрос за хора мечтаещи за машинки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: