Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Може да хлопа, защото не са били затегнати гайките.Затегна ли ги преди това.В общи линии за любителски цели всички машини стават.Проблеми може да имат само в настройките, но има начин да си режеш и без да ги използваш, само ползваш челото на плочата.
mitko64 - майстор
Какво да стягам, нали бях в магазина. Луфта е между двете плочи, там където прилича на лястовича опашка. Нямах намерение да я купувам, просто информативно за колегата.
bulhomes2 - майстор
estorm написа:
Отказах се от наддаването. Цената подмина една нова Ферм купена оттам. ...
Никога не наддавайте в eBay! Така само вдигате цената. Най-добре става с някой автоматичен наддавач - http://www.goofbid.com/ примерно. Залагате максималната цена, която бихте дали, да я даде 2 секунди преди края и ако няма дадена по-голяма - печелите с една стъпка над последния залог преди вашия. ще обясня по-просто. Да кажем, че за машинката ви се дават 100$. Задавате на програмата да даде вместо вас 100$ 2 секунди преди края. Ако последния залог преди вас е за 50$ - вие печелите търга за 55$ (ако стъпката е 5$). При обикновеното наддаване другите наддаващи ще виждат залозите ви и навреме могат да предложат по-голяма сума.
batkotony - специалист
bulhomes2 написа:
estorm написа:
Отказах се от наддаването. Цената подмина една нова Ферм купена оттам. ...
Никога не наддавайте в eBay! Така само вдигате цената. Най-добре става с някой автоматичен наддавач - http://www.goofbid.com/ примерно. Залагате максималната цена, която бихте дали, да я даде 2 секунди преди края и ако няма дадена по-голяма - печелите с една стъпка над последния залог преди вашия. ще обясня по-просто. Да кажем, че за машинката ви се дават 100$. Задавате на програмата да даде вместо вас 100$ 2 секунди преди края. Ако последния залог преди вас е за 50$ - вие печелите търга за 55$ (ако стъпката е 5$). При обикновеното наддаване другите наддаващи ще виждат залозите ви и навреме могат да предложат по-голяма сума.
:prayer:
E те това животно не го знаех,честно!Благодаря ти! =D>
EDI - майстор
mitko64 написа:
Какво да стягам, нали бях в магазина. Луфта е между двете плочи, там където прилича на лястовича опашка. Нямах намерение да я купувам, просто информативно за колегата.
Затова питам дали са затегнати винтовете на супортите.Моята не е на лястовича опашка движението на машината.
mitko64 - майстор
Не можех да зная, малко неудобно е да човъркам с отверка или ключе, а нямаше свободен консултант. Пък такава машинка за втори път оглеждам и не съм наясно с настройките. Интересно е, че в нета не я откривам.
estorm - специалист
Брей, че невероятна развръзка накрая. То ибей то сайтове накрая на пазара намерих един с 10на Толедо и Крафт. Нови. По 45лв. Взех Крафт 950 вата с доста стабилна алуминиева конструкция никви ламарини. Даже работи :-D Откъде са идея нямам, но това е. Ставам по редовен по пазарите :lol:
profesionalist_wood - майстор
Откъде намери крафта? Има ли други инструменти там?
estorm - специалист
Човека продава разни машинки, но за чисто нови не знам. Повечето май нямаха вид на ползвани. По спомен видях саблени триони, зегета, винтоверти, дрелки, циркуляр и некви малки машинки за шлайфане. Абе в неделя ако е хубаво времето ще ида да му поискам телефона и ако има желаещи да питат нещо направо се обадете. Стига да се съгласи да даде тлф де. Аз знам че е редовен там, но пазара не е в София за да ви кажа къде да го намерите.
juvigy - специалист
Малко е стара темата , ама да кажа , че някой ако си търси качествена полу профи фреза с плотове от лят алуминий да ми пише ЛС.

Тема "Къде да намеря фреза за плоски дибли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: