Ел. инструментите. Консумативи.
ferrari4456 - специалист
Аз за свредлата на райдер бих казал, че се трошат, но поне са евтини. :)
ESPACE - майстор
Моите наблюдения върху свредлата на Райдер са че като твърдославни пластини са ок но им се чупят телата. Това при по дългите над 30см. За парите си са идеални. Само дето при SDS -max нямат по дебели от ф32 е проблема.
stefan_mil4ev - специалист
То е ясно, че за тези пари ще са дроб сърма, но за цената са 6+
mitko64 - майстор
Моите пък наблюдения за SDS Max на Raider са че имат лошо прахоотвеждане и заклиняват, отделно попаднах на едно леко криво 25Х600, та перфоратора играеше кючек като влезе десетина сантиметра. Иначе пробиват без забележки, само където нося и водопроводен ключ да отклинявам. Имам и едно Hawera с четри пластини, арматура 6,5 не я усеща. Но и то набара ли от ръбестата, закалена е дотам.
ferrari4456 - специалист
Аз последно набарах едно 8мм уж на външен вид не е криво, но както каза перфоратора играе кючек.
Имам и една Hawera, която ми е заклинвала доста здраво и с конски клещи я изкарах, леки пилнах и направих и още си пробива много добре в бетон, а ако беше Raider да се е щепнал малко над главата и до там.
Генчев - напреднал
ferrari4456 написа:
Аз последно набарах едно 8мм уж на външен вид не е криво, но както каза перфоратора играе кючек.
Имам и една Hawera, която ми е заклинвала доста здраво и с конски клещи я изкарах, леки пилнах и направих и още си пробива много добре в бетон, а ако беше Raider да се е щепнал малко над главата и до там.
tanosliven - специалист
fox_vt написа:
Хахахха изхабявал ги а та той даже не е почнал да работи както трябва с него.Кога изхабиш шилото и секача със работа като на клипа тогава ела се похвали :lol: :lol:
По-принцип не обръщам внимание на такива изказвания ,защото едва ли има какво да науча нещо полезно от хора които мислят така.
Не се хваля но ако ти го виждаш така може човек да си направи различни изводи.Човека на клипа не е виждал такъв перфоратор и сигурно и той се е подигравал че са му дали фалшив инструмент.
mitko64 - майстор
То клипа сигурно си е постановка, майтап да става. Иначе изказването за шилата, няма по лесен начин да ги скапеш за минути, ако почнеш да млатиш гранит примерно. Моите SDS Max, бяха уж на Kress, тръгнах да изчуквм гранит, разпробит при това за отслабване и шилото стана на мекица просто за минути.

Тема "Въпрос за бургиите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: