Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
ESPACE написа:
Тия са оригинални и са на половин цена
http://prodavalnik.com/bosch-diskove-za ... -i33032865
Ооо, да!
Продавачът е много точен!
nanobanano - специалист
Реших да не рискувам и си взех този http://www.bosch-pt.com/bg/bg/accocs/%D ... r-ceramic/ за 27 лв.
Последна промяна от nanobanano на ср яну 08, 2014 5:29 pm, променено общо 2 пъти.
VLADO66 - майстор
Като го привършиш пробвай Skorpio silver conti :)
nanobanano - специалист
Някъде гледах скорпио 10на лева един жълт диск.Не ми се вярва да го бива.
VLADO66 - майстор
Жълтия е по-ниската серия-ecnom
Kumay - майстор
nanobanano написа:
Някъде гледах скорпио 10на лева един жълт диск.Не ми се вярва да го бива.
Жълтия за плочки е Scorpio Econom Conti - хоби диск за фаянс. При рязане на гранитогрес свършва бързо. Иначе кара доста...
Владо препоръчва Scorpio Silver Conti - професионален диск за керамика и гранитогрес. Той е под 30лв.
За по-дълъг живот на диамантените дискове се препоръчва "вентилиране" - да се редува рязане с въртене на празен ход, за да се охлажда диска! :wink:
MamaMy - майстор
А какво ще кажете за този диск? Купих го за 24 лв че бях на зор да резна една плочка. Дали не са ме изгъбаркали като съм бил на зор?

Изображение

Пише: Лазерно заварени диамантени дискове
Висок клас диамантени сегменти с дълъг живот, висока температурна устойчивост и ефективност при рязане.
Приложение: Много твърди материли - усилен бетон, асфалт, метали, камък, керамика и др.
nanobanano - специалист
Въпреки,че съм рязал за кратко с такъв тип диск плочки,съм чел доста,че не е за плочки,а дори един приятел ми казва ,че направо ще те изгонят от работа ако те видят да режеш плочки с такъв диск,че "глобите" били големи(тва за Франция).
VLADO66 - майстор
Това е типичен диск за сухо рязане но не за плочки щото срезовете стават на марула.
Kumay - майстор
MamaMy написа:
А какво ще кажете за този диск? Купих го за 24 лв че бях на зор да резна една плочка. Дали не са ме изгъбаркали като съм бил на зор?
Посоченият диск е добър, но е за бетон! За плочки трябва да е гладък!

Тема "Кое от двете флексчета да взема Makita или Boch" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: