• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
greco93 - напреднал
Chefo77 написа:
Съвет - какъвто и перфоратор да вземеш, увери се предварително, че има съединител! Блокирало свредло в бетон (спряло в арматура) може да те направи инвалид в ръцете, ако няма съединител.
Между другото, колегата си взе от едни тъмнозелени бизнесмени Бош-менте - за 105 лева. Вече повече от 2 години това нещо БАЧКА та се къса, голямо куче се оказа.
Може ли линк или нещо да го видя, ако не те затруднява.
Chefo77 - майстор
Аз линк мога да ти дам, но няма да е коректен - те са сигурно 50 производителя на ментетата - няма как да ти покажа точно неговия "модел". Да не говорим колко търговци има, които ги предлагат :)
Идеята беше да споделя, че и при ментетата има сполучливи попадения.
greco93 - напреднал
Ами то тоя на Viki, е реплика на синия бош, кой беше...2.26 май..
Chefo77 - майстор
Ааа, на неговия си пишеше Bosch (после B S H, после S ) :lol: :lol:
vk - специалист
Този къртач и перфоратор, за който се говореше по-горе, в немския Lidl e 53 €
Тук при нашия Лидл за колко е бил пускан ?

Прикачен файл

Parkside_bohrhammer.jpg
mitko64 - майстор
На тези 53 сложи още 4,95 евра за доставка. Моя го взех от тука за119лв.
vk - специалист
mitko64 написа:
На тези 53 сложи още 4,95 евра за доставка. Моя го взех от тука за119лв.
E, добре е тогава, горе-долу еднакви са цените, Е ако пуснат за 119 и аз ще взема, ама не пущат.
mitko64 - майстор
Ще чакаш сигурно година, ако са се изчерпали наличните(преди 10-тина дена в Перник имаше цял куп). Иначе има в ОЛХ , ама за 190лв.
ZMeyGorianin - майстор
Я кажете тази грес, която я дават с перфоратора за мазане на опашките на свредлата нещо специално ли е или може да се ползва обикновена?
agj - майстор
След като на успях да се вредя за съботния лидлски перфоратор ,сега трябва да мисля за закупуване на друг перфоратор или къртач.Не ми се иска да е Райдър или друго китайско чудо но пък бюджета е ограничен .Гледах ето това : https://www.olx.bg/ad/nov-perforator-ma ... 4;promoted но пък ми се струва твърде евтино за истинска Макита.Или може би е нов модел? :? Търся мнения и съвети понеже нямам представа от тая техника. Машината ще се ползва за домашни нужди и задължително освен ударно пробиване трябва да има и къртене.Ще съм доволен на всякакви предложения и мнения !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Покупка на перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: