Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
И при мен е пластмаса. Дори на своя глава му плякам грес да не ми реве в ушите. Иначе с предпазния съединител няма да тръгва веригата по време на пуск. Хубаво е да снимаш както аз съм снимал и каква е шайбата отвън.
Но е странно че няма разделителна преграда между колелото и резервоара :? При мен е с преграда
daniel vasev - специалист
Колега сглобих е вече бях много мръсен е нямаше как но съединителя е след това колело има един алуминиев капак е след това е той и после е колелото на което се слага веригата зегерка и един болт много просто е направено но не знам много масло хвърля това дали е добре.
daniel vasev написа:
Колега сглобих е вече бях много мръсен е нямаше как но съединителя е след това колело има един алуминиев капак е след това е той и после е колелото на което се слага веригата зегерка и един болт много просто е направено но не знам много масло хвърля това дали е добре.
Тц,не е добре да хвърля много масло,трябва капка по капка,но по добре отколкото нищо. Слагай на хускварна масло щото с другите за автомобили се запушва веднага помпата. И след работа изпразваш веднага резервоара. Казаха ли ти в сервиза колко ще струва спирачката?
За помпата ина накрая една метална втулка с дупчица откъдего хвърля масло на веригата може да се замени с друга да не пуска много масло.На повечето китайци след месец им отказват помпите а при теб е чудо че е работеща помпата
Спирачката отпада искат ми колко половината машина 48.50 лв на мен ми се видяха много такаче няма смисъл за цялата се спазарихме за 90 заради спирачката.
daniel vasev написа:
Спирачката отпада искат ми колко половината машина 48.50 лв на мен ми се видяха много такаче няма смисъл за цялата се спазарихме за 90 заради спирачката.
Няма нужда .Но и не е много спирачката при положение че нова резачка струва 400 лв....но ти си преценяваш. Аз лично не съм я ползвал спирачката по какъвто и да е повод. Просто не ми се е налагало а и нямах нужда. То и при Дружбата не съм ползвал спирачка за каквото и да е
Имам и моторна Partner 391 ама много тежка а аз ходя и правя навеси и ми трябва лека машина да си е закача на колана и да ходя с нея и понякога е много удобно че не винаги мога да се завъртя да дърпам да пали и т.н.т на ток е по-доброто решение за мен поне.
koveslav - майстор
daniel vasev написа:
Имам и моторна Partner 391 ама много тежка а аз ходя и правя навеси и ми трябва лека машина да си е закача на колана и да ходя с нея и понякога е много удобно че не винаги мога да се завъртя да дърпам да пали и т.н.т на ток е по-доброто решение за мен поне.
Много правилно решение си взел.Прегледай и четките на мотора за евентуално износване и давай газ.
Ротора го качих на струга и шлайфах колектора че беше станал черен от четките и сложих нови четки уж на Макита имаха такъв размер дано са читави за 15 лева двете смятам че са на ниво.
mitko64 - майстор
Teзи спирачки не бяха ли за изключване при обратен удар? Поне на бензиновите са заради това, да не си разцепиш главата. Затова избягвай да режеш с върха на шината.
Основно режа греди с върха няма какво да режа и повечето пъти съм на високо и това е малко гадно но риск на професията но без инструмент не може евтин скъп това е трябва си.

Тема "Въпрос за електропил." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: