• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 39
Ел. инструментите. Консумативи.
vlax - майстор
ср сеп 09, 2020 1:38 pmkuger написа:
ср сеп 09, 2020 12:49 pmn_a написа:
Идиот. :|
Що? На теб няма да се случи? Или си имунизирана?! Гледай дявола да не реши друго!
Защо каката го обижда,като момчето пита,учи се и си взима поука за разлика от други.
:partyman:
Последна промяна от vlax на ср сеп 09, 2020 1:51 pm, променено общо 2 пъти.
kuger - майстор
Нямам намерение да влизам в полемика, ама "каката" се взема напоследък доста на сериозно!
Индианец - специалист
ср сеп 09, 2020 1:41 pmn_a написа:
ср сеп 09, 2020 1:38 pmkuger написа:
ср сеп 09, 2020 12:49 pmn_a написа:
Идиот. :|
Що? На теб няма да се случи? Или си имунизирана?! Гледай дявола да не реши друго!

Има си елементарни правила за работа с машини!
ЕЛЕМЕНТАРНИ!
Разбира се, че може да се случи и с мен нещо такова. Дебелата разлика е, че ще е случайно и нетърсено. Идиотът се хвали, че системно нарушава безопасността. Системно и нарочно.
Та, остави репликите към мен и хубавичко се замисли!
Идиот съм щом казваш.
Не, че системно и нарочно нарушавам безопастта, а просто колкото и да чета си иска да се пипне малко.
Щото на теория е едно, на практика друго.
Сам се уча и колкото да внимавам не съм ли виждал как става мога да направя беля.
По горе бях писал, че се занимавам с такива неща от година и половина като хоби.
Това лято по-усилено.
Не знам кой ненормалник ще си бута ръцете в диска и бута четки в движеща се бургия, знаеки как става и знаеки правилата за безопасност.
Затова се регистрирах във тоя форум с цел да науча някой неща и да питам кое е правилно, кое не е!
Както е писал колегата гледам да си взема поука.
PIP - майстор
още ли се пише по тая безумна и безмозмъчна тема :shock:
Индианец - специалист
ср сеп 09, 2020 1:56 pmkuger написа:
Нямам намерение да влизам в полемика, ама "каката" се взема напоследък доста на сериозно!
И аз с такова впечатление съм останал, макар, че съм тук от скоро.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Хей, наскачалите!
"То и аз се права много на ербап, ама до кога?
И на мен докато не ми извадят едва ли не окото.
...
С една четка така направих докато дупчех метал и чистех стружките, как излетя.
От година и половина как бръмча през свободното време с машини колко случки имам, след 20 години може да напиша роман.
...
"

Ако ви е забавна темата, сами погледнете в гугъл
На кака няма какво да и се дуете и пъчите колко е гадна, пък колко сте мъжествени. Щото мъж без пръст или ръка или око не е повече мъж, от цял мъж

Съвсем в частност, във всяко упътване пише, да почиствате изключена машина.
Мой, личен идиот ши пръсти, щото мил пасатор без да го изключи от контакта. Аз си счупих пендулата, щото рязах с нея клон. Темата е забавничка, но моля, не омаловажавайте глупостите.
Наздраве! И не работете пили! ;-)
Последна промяна от Virtex на чет сеп 10, 2020 11:00 pm, променено общо 1 път.
Причина: Премахната 18+ снимка
Индианец - специалист
ср сеп 09, 2020 12:07 pmИндианец написа:
ср сеп 09, 2020 11:33 amпишман_майстор написа:
Очила, маска, задължително момчета, че и ръкавици ! Навремето и аз бях много ербап, ма като изкараха едни ръждиви стружки от едното очо, щях да го загубя . Оттогава години наред, поне 20 и кусур, да съм работил без очила и шлайфче , броят се на пръстите на едната ръка. Не ме мързи ако съм ги забравил, да ида дори до магазин да си купя други.
MamaMy написа:
На картинката на диска май е нарисуван гипскартон, а не дърво?
Те режат с тях доста неща, дори и меки метали .
Такива дискове са нещо от порядъка на 10-15-20лв . Има на различни фирми . На истинските ( на Арбортех ) са бая пара , към 80-100 лв , нещо такова , ако не се лъжа, може и повече да са. Тях ги дават да кълцат кажи речи всичко ( е без бетон и арматура де )

За ръкавици не знам, малко съм скептично настроен.
Ако се закачи на диска... :shock:
С една четка така направих докато дупчех метал и чистех стружките, как излетя.
kuger - майстор
ср сеп 09, 2020 4:21 pmn_a написа:
Хей, наскачалите!
Ако ви е забавна темата, сами погледнете в гугъл
На кака няма какво да и се дуете и пъчите колко е гадна, пък колко сте мъжествени.
Що да гледам в Гугъл, живота ми е предложил доста по-реални ситуации.
Още, не се дуя, корема ми си е доста голям :-D , ама вземи прибери раздвоения, много съскаш.
Момчето се учи, не убивай мерака му!

пп: Май си на годините на дъщеря ми или малко повече. Така, че не се вземай много нагоре, има и други къде са го яли повече и от тебе.
gogo7777 - майстор
Коя е тая голата на снимката?
пишман_майстор - майстор
чет сеп 10, 2020 4:05 pmgogo7777 написа:
Коя е тая голата на снимката?
Хедър Рене Суйт ( или Дита фон Тийз) :-D за повече : https://www.google.com/search?q=DITA+VO ... e&ie=UTF-8
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 39

Тема "Диск за рязане на дърво за ъглошлайф?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: