• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
Allan - специалист
stan73 написа:
Мерси за инфото. То ако за тези тънкажно пари биват горе долу, на мем ми звучи като да не ги бива много ? Изработката ли не е прецизна или материалите са зле (или) ?
Изработката и напасването е добро но, материалите са калпави 2CR13МО или 3CR13МО стомана. Правото и серетирано острие се затъпи много бързо, твърдоста им сигурно е 45 по Рокуел.
Чакам да ми пратят Ганзотата, има позитивни мнения за тях.
Поздрави
ZEDYCUS - майстор
Честито за ножчетата, кадърни реплики изглеждат. Дано и стоманата я бива. :partyman:

От миналата седмица "си го меря" с Хилти ПД 4. Само рулетка без никакви други екстри, втора употреба , но много запазена. :partyman:

Прикачен файл

Hilti  PD4.jpg
Andri01 - майстор
Много бе!? Предполагам ,това 0,544м. е в работно състояние на ...рулетката,нали?:)
ZEDYCUS - майстор
В работно де. :-D
stan73 - майстор
Allan написа:
stan73 написа:
Мерси за инфото. То ако за тези тънкажно пари биват горе долу, на мем ми звучи като да не ги бива много ? Изработката ли не е прецизна или материалите са зле (или) ?
Изработката и напасването е добро но, материалите са калпави 2CR13МО или 3CR13МО стомана. Правото и серетирано острие се затъпи много бързо, твърдоста им сигурно е 45 по Рокуел.
Чакам да ми пратят Ганзотата, има позитивни мнения за тях.
Поздрави
Жалко, явно е мекица...
Аз си бях купил от лидълските мултитулове. (от тези, които са изцяло метални и бяха по 15 лева)
Принципно израбоптката не изглежда лоша, но и не ми се е налагало да го ползвам, така, че отзиви относно здравина засега не мога да дам.
Allan - специалист
И аз си взех от лидълската ножица мултитул малко по добре е от тази мекица, но му трябва фиксатор за резби или там като се казва.
Фитилчо - майстор
ZEDYCUS написа:
Честито за ножчетата, кадърни реплики изглеждат. Дано и стоманата я бива. :partyman:

От миналата седмица "си го меря" с Хилти ПД 4. Само рулетка без никакви други екстри, втора употреба , но много запазена. :partyman:

Евала ванка, честито...
Голем кеф е...

Аз се сдобих с PD5

Изображение
profesionalist_wood - майстор
Да се похваля и аз. Днес се сдобих с колонна бормашина българска като на Зедикус :mrgreen:
Вътре човека е прекалил с греса и всичко се е запазило :lol: Остава да го боядисам по мой вкус.
Трябва да му намеря схемното решение да го направя монофазен мотора. Лошото е че днес забравих да снимам кутията с кабелите преди да ги махна и не поня как бяха разположени.
Я някой да даде снимки на кутията на разположението на кабелите на мотора
stan73 - майстор
stan73 написа:
Сега ще видя дали имам подобни кабели да пробвам...

П.П.Последни впечатления от комбинираните резачки, заголвачки и кримпвачки от Лидл, за 30 лв.:
Резачката - доста прилична, заголвачката - доста прилична - идеално заголва мостов 2х1.5, с 2х4 обаче не можа да се справи. Също кримпвачките и не са добри, понеже при кримпването малко се усукват - не, че съвсем не става, но става доста трудно и не особено качествено. Май ще ги връщам...
Върнах ги. Кримпвачката работеше много зле, а точно тя ми трябваше най-много. Купих си от Практикер по-добре замислени кримпвачки KWB (част от Аинхел Груп). С по-елементарно устройство са, но са по-добре замислени и изпълнени.
Последна промяна от stan73 на нед ное 15, 2015 10:12 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: