нед мар 27, 2022 12:23 pmИндианец написа:Павлин80 написа:И да сподели после какво е станало, това за диагнозата горе долу да си направиш, ако не им разбираш много на тия машинки я носиш на някой който разбира.чет мар 24, 2022 1:25 pmИндианец написа: Пробвай при леко леко дърпане на въжето дали веригата ту висва, ту се натяга, доколкото разбрах като дърпаш въжето веригата се движи, може да има нещо излишно при съединителя.Благодаря! Ще пробвам.
Също може да пробваш като я запалиш на да допреш веригата до дърво(на празен ход) ако спре да върти веригата и не смени звука машината може да си баш по съединителя.
Новите макове само съм пробвал, добре са като работа, ресурса не знам.(cs 380и cs 340)
Взех един от 90те и си го възстанових, доволен съм, добра изработка е, малките модели не са с такава мощност като съвременните им аналози с еднакви кубици.
Казвам го като начинаещ, повече ми е мерак да ги ремонтирам като хоби.
нед мар 27, 2022 12:25 pmПавлин80 написа:Ще пиша, чакам да ми дойде бобината защото старата и е скъсана пружината на лулата и не пали сеганед мар 27, 2022 12:23 pmИндианец написа:Павлин80 написа:И да сподели после какво е станало, това за диагнозата горе долу да си направиш, ако не им разбираш много на тия машинки я носиш на някой който разбира.
Благодаря! Ще пробвам.
Новите макове само съм пробвал, добре са като работа, ресурса не знам.(cs 380и cs 340)
Взех един от 90те и си го възстанових, доволен съм, добра изработка е, малките модели не са с такава мощност като съвременните им аналози с еднакви кубици.
Казвам го като начинаещ, повече ми е мерак да ги ремонтирам като хоби.