Честито и винаги да те радва. Аз на ключовете имам викторинокс класик и фенерче лед ленсер к2 (Харесват ми малките и функционални неща).
Ел. инструментите. Консумативи.
Allan
- специалист
744 мнения в "Да се похваля"
stan73
- майстор
Намерих моето ножче на снимка в сайта им:
http://www.munkees.eu/index.php?id=45
(дясното, с червените чирени)
http://www.munkees.eu/index.php?id=45
(дясното, с червените чирени)
stan73
- майстор
На "живо" е още по-готино (а и се развеселявам всеки път като го видя
), изработката му по качество и прецизност е от ранга на Викс (за съжаление и цената, като за такъв дребушлак (аз и казах да не ми го купува, защото считам, че 15 лева за подобен дребушлак (макар и напълно функционален, не си струва, но тя настоя (и всъщност му се кефя доста
)...).
Т.Т. данни: дължина на острието-40мм, дебелина на острието в най-дебелата си част-1,95мм, дължина в сгънато състояние-63мм, тегло около 22грама, материал на чирените-оксидиран алуминий (но не пише никъде дали е авиационен ), пружината е доста силна (като на Викс), заточката като за фабрична не е лоша.
Ако някои го радват подобни малки глезотийки - има ги в м-н. "Стената"...
Сподели за Ганзото, как е и т.н. ?

Т.Т. данни: дължина на острието-40мм, дебелина на острието в най-дебелата си част-1,95мм, дължина в сгънато състояние-63мм, тегло около 22грама, материал на чирените-оксидиран алуминий (но не пише никъде дали е авиационен ), пружината е доста силна (като на Викс), заточката като за фабрична не е лоша.
Ако някои го радват подобни малки глезотийки - има ги в м-н. "Стената"...
Сподели за Ганзото, как е и т.н. ?
Allan
- специалист
Най важното в случая е че те радва и ти върши работа другото са подробности. Взех си оранжев Ганзо заради цвета имам и оригинала но те предлагат само черно. Ножчето си бръснеше още от кутията, изработката и използваните материали са добри. Много добро ножче, според мен си заслужава парите.
mitko64
- майстор
KingLin написа:Вчера на софийския битак купих от тези бошовските на Viki два броя по 3 лв. Ама много лоша изработка, от купа със зор ги подбрах, що годе свестни, без процепи. Взех и един за къртач от макитските(с плъзгащи се закопчалки, черен) за 5 лв., доста сносна изработка, та приютих в него БУР 2 350Е.pgt написа: King от къде ги взе тези куфари, че при нас няма такива битаци, като при ZEDYCUS.Човека каза, че в продавалника спрял да ги пуска и сега обявите му са в базар.бг. Аз по телефона го намерих, а номера ми го даде stan73. Ако не ме лъже паметта 0988900212, човека е от Видин и не ми прилича на тъмнозелен по говора. Като му се обадих първия път, имаше само бошовски ментета и си взех два от тях. След време той сам ми се обади, че е заредил макитски и да пита дали все още се интересувам.
cvetankirilov
- специалист
И аз да се изфукам. От днес съм собственик на ексцентършлайф бош ppex300 ae. Исках да е диуолта но този е подарък за вчерашния рожден ден, така че нямам право на никакво мрънкане. Отдавна исках такава машина и след близо половин година "плакане" вече си имам 

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература