• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Отзиви много, кой модел?
iva6ki - специалист
Този ли? :?

Прикачен файл

22.jpg
22.jpg (37.83 KиБ) Видяна 3457 пъти
kossis - специалист
Колеги здравейте отново.

Тани постави условие, че ако 5 човека се застъпели за мене щял да ме отблокира по рано.

По добре че не се застъпи нито един колега за мене, защото така ще се науча да не споря за неща които не са съществено важни и целта е да водят до разправии само !

Но за Тани ще кажа -Един е Тани и спецовете са неговите пророци ! :mrgreen: :prayer:

Абе Тани да не е избил другите Админи и Модератори ??? :mrgreen:

Майтапя се ! Са да не ме бамнеш пак. :)

Тани, само един въпрос към тебе, да кажеш какво точно преувеличих и излъгах ? Нали като отправяш обвинения е нормално да дадеш и основания за тези обвинения. Ти каза че не разбираш от тази материя, пък казваш че съм преувеличил ?!
Това че някой от колегите твърди че си измислям не е доказателство.
Това което съм написал, може и да е в страни от основната тема, но е абсолютно вярно.
------------------
Колеги за Пратнера от 190 лева, за които пита колегата професионал- На Шведите евтината марка.
Аз работя с тример на Партнер-Колибри и мисля че за цената е добър-но е 250 лева.
Би следвало тоя Партнер да е по добър от Китайските ментаци със сигурност.

Колега проври от какъв метал е цилиндъра-дали е чист алумин или е яка сплав. За да не се износи при продължителна работа.
Един колега тук в темата беше споменал за Маклоуч -че цилиндъра бил лабав. А и Маклоуч са марка на Шведите.
Тани - модератор
kossis написа:
По добре че не се застъпи нито един колега за мене, защото така ще се науча да не споря за неща които не са съществено важни и целта е да водят до разправии само !

Но за Тани ще кажа -Един е Тани и спецовете са неговите пророци ! :mrgreen: :prayer:

Абе Тани да не е избил другите Админи и Модератори ??? :mrgreen:
Ще ми обясниш ли , как точно кореспондира текста с големия шрифт с този от оцветеното? Явно ще ти трябва още да учиш! Основно правило за добра комуникация е ДА ИЗСЛУШВАШ останалите и да вникнеш какво се опитват да ти кажат. В конкретния случай става въпрос за четене, понеже се намираме във форум.
kossis написа:
Тани, само един въпрос към тебе, да кажеш какво точно преувеличих и излъгах ? Нали като отправяш обвинения е нормално да дадеш и основания за тези обвинения. Ти каза че не разбираш от тази материя, пък казваш че съм преувеличил ?!
Това че някой от колегите твърди че си измислям не е доказателство.
Това което съм написал, може и да е в страни от основната тема, но е абсолютно вярно.
Ако беше прочел и се опитал да разбереш какво ти казвам в предишното си мнение, нямаше да задаваш глупави въпроси , на които и сам знаеш отговора!
Тани написа:
kossis написа:
То се вижна с просто око, че аз казвам нещо доказано и веднага 15 разбирача ме нападат, след което ти се появяваш и ми удряш бан по график !

Винаги съм бил Обективен и прям, НОТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА ПОЧТИ НА НИКОГО ! Това ми е ясно и ще си патя, така е !
Докато "обективно" , за тебе значи да преувеличаваш и си измисляш, то ще продължаваш да си патиш! Какъв график, като до сега имаш един единствен бан!!!
Колко бана имаше до тогава? Защо се опитваш да създадеш впечатление, че съм ти давал много банове за щяло и нещало? Щом преувеличаваш и си измислаш (лъжеш) за толкова лесно проверими неща, неща които аз мога да проверя , но останалите не могат и съответно могат да вярват на моята дума или на твоята, защо въобще ми трябва да чета какво си писал в темата? Тук говорим за характер. Ако си склонен да наклеветиш някой и да изопачиш ОЧЕВИДНАТА истина и факт в своя полза, как да ти имаме доверие за каквото и да е написано от тебе?
Прочети внимателно правилата, преди да ми отговориш
viewtopic.php?f=54&t=20730
защото трябваше още сега ПО ГРАФИК да понесеш следващото си наказание, но ОТНОВО ти правя компромис! Възползвай се от него този път!
kossis написа:
Майтапя се ! Са да не ме бамнеш пак. :)
Аз въобще не се майтапя в този случай! Всяко нещо си има граници!
kossis - специалист
Значи Партнера от този ценови клас включително и моето Колибри (Тример), не са пригодени за продължителна експлоатация-Цилиндъра е от слабо легиран алуминий и е необходимо по 30 грама масло казано условно. Както и повече почивки на машината-30 минути бачка, 30 почива-примерно. Ама така е -за цената си това дава. Със сигурност е по добра от Китайците !

Драгоз, Здравей и на теб !
profesionalist_wood - майстор
iva6ki написа:
Този ли? :?
Защо ли ми се струва,че стартера на Партнера е от дясната страна а не от другата...?
Илчо Илиев - майстор
Може модела да е английски, с ляв волан :?
kossis - специалист
Верно !

Този Партнер явно е за левичари.

В "Отместопрестъплението" имаше изказване на Грисъм че инцидентите с машини за Десничари били по чести, когато ги ползвали Левичари. Епизода беше свързан с нещо относно тези проблеми.
profesionalist_wood - майстор
Хора има ли някъде файл на които са отбелязани моделите резачки на хускварна през годините от началото на тяхното производство до днес? :?
професионал - специалист
Ивашки, това е модела - кума утре ще го купува, чакаме отзиви тия дни! :-D
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: