griffin написа:Имам предишен модел на същия и на същата марка ако видиш цената на ножовете веднага ще ти мине мерака по спомен един такъв широк нож беше към 15-20лв, има нож за метал и по тесен за дърво, пак по спомен цената на комплекта ножове се въртеше около 30евро.Хареса ми защото изглежда леко и лесно ще се работи с една ръка.Да намерих ножовете 20 паунда с доставкатаhttp://www.ebay.co.uk/itm/Black-Decker- ... 35e686d247
koveslav написа:Хайде и аз съм в отбора на дърводелците с Maktec MT431. Пробвах на място-покрива всичките изисквания,които споменахте тук,според мен и много добър баланс има,доволен съм. С три позиции на възвратно постъпателно движение,плавни обороти от спусъка- наистина много плавно се регулират от 0 до МАХ.Доволен съм,вече направих проби и на метал и дърво,добра машинка.Плота е ламаринен,но за мен е достатъчно стабилен.Честити колега! Не знам какво толкова се плашат от ламаринените плотове, все пак става дума за маркова машина. Моето Спарки също е с ламаринен плот, какво ли не съм рязал и е заклинвало и т.н. плота не е поддал за толкова години.