Ел. инструментите. Консумативи.
ср май 07, 2025 9:38 amKampani написа:
Имах възможността да разгледам Stihl MS182 и MS212 и определено са по-леки, но пък качеството на изработка е по-лошо в сравнение с MS211 и MS231 .
...........
Провери ако си довършил агнешкото от вчера, все пак майсторите във форума са в очакване за аксаковски матрял за сапове. :-D
https://photos.app.goo.gl/1MX6m52hXPypGnti9
До тогава трябва да съм изял салатата, агнешкото и да остана на един само гол сап.

150ката отметна една гора работа преди няколко дни, а сега на главата ми е бетон.
Бетон, ама.....
https://photos.app.goo.gl/SgBDoMaKxko8NcDP8
емовлаха - специалист
Трифоне, дей го тоз еластостарт дет халюцинираш :-D
От храната е туй :)
Може. Дай боже такиви халюцинации и се от достъпно агнешко, та по цялата страна, не само по северозапада!
Изтумбено ми се види и тЕеееей ми заприлича.
И ко от туй?! Ко бе, Емо? Нещо търмъка (зъбачето) ли ти израсте!! Хахаааа!

Ей ти тЕй.

Не ми било , ElastoStart, най ми било Easy2Start.

Забелязвам лек сарказъм и подигравка, което ми подсказва нещо и ме радва.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон май 19, 2025 12:39 pm, променено общо 1 път.
емовлаха - специалист
Смях се от сърце :-D
Следващия път питай персонала де е декомпресора на 211-ката :-D
Няма какво да питам. Отидох за пластификатор и се поразходих към по-доброто оранжево.
Каквото ме интересува, научавам го без да ми трябва некой, та тей те!
viewtopic.php?f=54&t=12048&p=1198062#p1198059

Не разбрах кое е смешно, но смехът е здраве. Смей се и здравей, Емо!
Имало нещо под тумбето, Емко. Наистина, вече не наречено ElastoStart.
Изображение
In contrast to the standard starting system which requires quick or uneven movements to activate it, the STIHL Easy2Start™ helps pull the starter rope smoothly and evenly all the way out. The Easy2Start™ system takes care of the rest.
"За разлика от стандартната система за стартиране, която изисква бързи или неравномерни движения за активиране, STIHL Easy2Start™ помага за плавното и равномерно издърпване на стартерното въже докрай. Системата Easy2Start™ се грижи за останалото."
емовлаха - специалист
пон май 19, 2025 12:48 pmТрифон П.Трифонов написа:
Моля те :)
В началото на първото ти видео са МС 400 и МС 362 виж ръкохватките на тях си пише Щил Еластостарт :)
Това за Easy2Start™ от теб или боеца го знам споделял/и сте във форума явно е за дребните Щилове
пон май 19, 2025 12:57 pmемовлаха написа:
Моля те :)
В началото на първото ти видео са МС 400 и МС 362 виж ръкохватките на тях си пише Щил Еластостарт :)
Това за Easy2Start™ от теб или боеца го знам споделял/и сте във форума явно е за дребните Щилове
Глей ся, въобще не съм се вторачвал, нито замислял каква точно технология има отдолу.
Този нюанс на оранжевкото е достатъчен да ми качи ендорфините в космоса.
Погледа ми хвана точно 211, понеже я споменаваше Колегата Кампани. Затова и направих още едно кратко видео.
Ти си се смей, нямам против! И щом си намалил литрите масло, може да си позволиш синтетика вече, както и биричка в почивките.
емовлаха - специалист
пон май 19, 2025 1:06 pmТрифон П.Трифонов написа:
Този нюанс на оранжевкото е достатъчен да ми качи ендорфините в космоса.
Погледа ми хвана точно 211, понеже я споменаваше Колегата Кампани. Затова и направих още едно кратко видео.
Ти си се смей, нямам против! И щом си намалил литрите масло, може да си позволиш синтетика вече, както и биричка в почивките.
Ясно ми е закакво си показал 211
За оранжевото няма какво лошо да кажа хранило ме е някога и все още ме слуша. Претръпнал съм от марката явно заради стажа.
Синтетика ползвам на кастрачката и на косата, замислям се да погна и дъртофелника на синтетиката на Хускварна, поне да откърти нагар да задере. За съжаление буталото е в много добро състояние... Което означава, че скоро няма да си купя нова резачка...
Нямам 50 все още! Почивки и бири рано е още :)
Да сме живи Трифоне!
MamaMy - майстор
Изображение
Гледам подават искрата след ДМТ. Каква е хавата?

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: