• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 101
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
В двете машини има разлика...Горната машина би трябвало да се тества с 5 мм електрод. Що мислите търговеца няма адрес? Между другото ги познавам и двете хасковски "фирми" и мога да дам координати ако на някой му притрябва. Колкото до човека, който пита се разбрахме за минута. Реално няма значение от потребителска гледна точка по каква технология е изпълнена машината, а има значение как е изпълнена схемата, качество на компоненти и др. Самата схема както казах не е тайна, но в Китай има машини за 50 и за 200 долара по нея, сещате се защо. Преди 6 - 7 години имах една купчина инвертори Kende, които ми гърмяха в ръцете, който проработи си работи и днес, останалото отиде в кофата. Толкова за евтините машини, който мисли че са много далавера да извади 30 - 40 хиляди долара и да внесе една партида машини по 50 долара и да разбие пазара. Дългите кабели, както и много подобрения които не виждате са важни. Ние се вслушваме в мнението на клиентите, а китайците реагират положително на промените. За много от промените клиентите не разбират. Наскоро намалихме цената с около 10% на повечето сини машини и едновременно с това вдигнахме гаранцията на 4 години за физически лица, включително за соларните маски. С това не сме намалили качеството и си има обяснение, за по-големи количества получаваме по-добри отстъпки от Китай и транспорта струва по-евтино. Вече имаме на склад маска с визьор 98 x 88 мм, можем да внесем наполовина по-евтина, но нямаме такива цели. Не подлагайте на съмнение всяка дума, машините ни са Х ампера на 60% при 40 градуса C, измервано е многократно. Иначе казано отговаря на това което пише. Форума не ми е място за продажба на машини, работя главно с фирми дистрибутори и магазини в които може да се види, пипне, пробва и т.н. Много колеги имат от сините машини и са доволни, колега от форума замъкна две чак в Нигерия, ще правят конструкция на някакъв стадион. Във форума влизам рядко, защото си имам достатъчно работа, ако искате да се свържете с мен ползвайте ЛС или телефона ми 0898798624 (Калоян). Ако не вдигна веднага след малко ще ви набера. Хубаво е да бъдете малко по-позитивни и усмихнати...
koveslav - майстор
Г-н Драгозов,вие не ме разбрахте правилно.Аз нищо не твърдя,нито пък влагам нещо лично в изказването си.Колегата Пансим явно разбира от електроника и направи анализ на този тип техника.Т.е. от теоретична гледна точка,според неговото изказване,от машина от ТИПА на вашата 140А,с еди колко си транзистора и трансформатора не би трябвало да се искат повече от 100А.А практиката е подчинена на теорията,освен ако китайците не са извадили нещо ново от ръкава си....
От друга страна,наистина стари колеги заварчици,които нищо не разбират от електроника и не са предубедени,говорят за по-мека работа и по-добро заваряване с Мосфет.Подобно е твърдението и в руското четиво.Това се опитвам да дискутирам.
gogo7777 - майстор
Аз нищо не твърдя,нито пък влагам нещо лично в изказването си.
koveslav-чо-пиле шарено :evil: невинен до доказване на невинността
"Вътре както всеки може да види имаме добре познатата МОСФЕТ технология, силно орязана в конкретния случай.
Два силови трафа и 8 мосфет-а. Решение за реални и безопасни 100А заваръчен ток."
Това е за инверторите на пробутващият ги навсякъде по форумите agj, най-боклукчивите инвертори на пазара от амбулантен търговец и куки по форумите.
Третата машина е с ИГБТ технология и с нея "се наваряват кофи на багери целодневно"
Тук тъпа ирония......с мен ли се захващаш бе мушморок :evil:
Явно е че не само Драгозов но и други изтъкнати специалисти , не желаят да дадат информация по въпроса !Присъствието им тук е основно с търговска цел а колкото по малко е образователната информация толкова възможностите за манипулация са по големи!
Откровенен блъф. Крадеца вика....дръжте крадеца
Кой си ти и от каква позиция се опитваш да ми даваш акъл, какво ще пиша и кого ще напътствам!?
А ти кой си бе и ква ти е позицията в занаята А :?: та се ежиш..... :evil:

А накрая към модовете /поне този дето следи полемиката в този безкраен цирк/....вземете някакви мерки към откровенното ТРОЛЕНЕ, ПРОВОКИРАНЕ, ИЗОПАЧАВАНЕ НА ФАКТИ С ЦЕЛ КОРИСТ на съфорумците koveslav и agj.....изобщо няма да ви доказвам твърдението си с повече цитати от техни мнения, ТО Е ОЧЕВАДНО. Ако държите на истинност от инфо в този форум, погледнете сериозно към призива.
agj - майстор
gogo7777 написа:
....вземете някакви мерки към откровенното ТРОЛЕНЕ, ПРОВОКИРАНЕ, ИЗОПАЧАВАНЕ НА ФАКТИ С ЦЕЛ КОРИСТ на съфорумците koveslav и agj..... Ако държите на истинност от инфо в този форум, погледнете сериозно към призива.
Изображение
koveslav - майстор
Г-н Gogo7777,говорим за машините,а ти нещо го обръщаш на личностни нападки.А стегни се,де(няма да обсъждам изразните ти средства-дръж се в ръце,бе човек) !.Тази "специална" квалификация на заваръчната техника много ме кефи и просто не мога да я подмина с мълчание.Цитирам рекламните ви бомби- да не искаш да кажеш,че някой се притеснява от това? В крайна сметка нали никой не е тук за бизнес,така че какво има да се дразните толкова?
iivanov - майстор
Гого,наборе(предполагам по ника),пил си снощи некачествена ракия,да знаеш.Ковеслав ,по принцип, е като цяло пристрастен ,но да го обвиняваш...... :? Айде,пий нещо друго,ако не,да пратя нещо по еконта. :partyman:
gogo7777 - майстор
Абе кви рекламни бомби бе, изказал съм професионалното си впечатление за един апарат и толкоз. Я посочи къде и кое ти се струва реклама в постовете ми.....държа да посочиш точно ТИ. Кви реклами те гонят. Това, че с Пансим сме познати не е сламка да се ловиш....ЯСНО. А сега виж линковете на клиповете /умишлено манипулирани и откровенно лъжливи/ и мненията на твоя другар.....присъстват на всяка 5-та страница по всички теми относно тематиката. Ти му пригласяш като.....айде да не казвам.

И кат ви обяснява човека как стоят работите по схемните проблеми на лошите апарати, вие веднага реагирате без смисъл и причина. Та той е виждал повече апарати от всички ни взети заедно....кво мерите с него. Аз знам...предубедена омраза има у вас, а за мен сте просто дребни душици.

Понеже няма форумно развитие, при следващата подобна изява ще се амбицирам да отворя нова тема, в която ще ви кажа за измамата в клипа на agj /бях намекнал само, но не ми се занимаваше с него/

Иванов, не съм тоя набор :wink: Мдааа пия си всяка вечер Фернет /много качествен алкохол/, но това си е резон и не ми пречи ама хич. :) Това което съм написал е това което мисля.
agj - майстор
Ммдаа цирка наистина е голям , :lol: а пък клоуна Гого хич не се усеща че е най-смешния в тоя цирк! :-D
Последна промяна от agj на нед окт 12, 2014 10:43 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Ами клоуна ако не е смешен за какво е клоун. Ти какъв го играеш в цирка...саби ли гълташ :lol:
agj - майстор
gogo7777 написа:
Ами клоуна ако не е смешен за какво е клоун. Ти какъв го играеш в цирка...саби ли гълташ :lol:
А ,кви ти саби ,гълтам големи пари от реклами :drinkers: .....на боклучавите хасковски инвертори ! :jg: :jg:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 101

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: