• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 62
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Мен лично това зеге не ме радва. Не само заради цената, това че няма гаранция и че е втора ръка - мисля, че големите мощности трябва да са свързани с добри марки, защото със сигурност им трябват противотежести и прочие джунджурии, които да спомогнат зегето да не се тресе зверски като работи. Между другото, същото го има брандирано под Fartools, вероятно го има и с други имена.

Ето едно ревю на предния модел:

http://www.ultimatehandyman.co.uk/forum ... 24726.html
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Баси! Винаги когато съм учтива мислите че се заяждам! Не е честно!
Просто попитах. Преди време срещнах и "Ютонг" и попитах
DeyanS - специалист
Здравейте! В момента в промоционалния каталог на Практикер е пуснато ето това зеге. Не намерих почти нищо за него и много малко за марката в Интернет. Някой има ли преки впечатления от конкретната машина или поне от марката. Трябва ми за домашна работа когато се наложи - някоя друга летва, дъска, ламинат и т.н.

Прикачен файл

Casals.JPG
Casals.JPG (13.89 KиБ) Видяна 3800 пъти
nikolson - майстор
Производство в Китай. Собственост на руската компания Интерскол. Самата casals е испански бранд, но в испанския завод се произвеждат други машини.
DeyanS - специалист
nikolson написа:
Производство в Китай. Собственост на руската компания Интерскол. Самата casals е испански бранд, но в испанския завод се произвеждат други машини.
Да, тази информация в видях в интернет. В крайна сметка я купих машинката и явно ще съм първи, който ще напише отзиви след като я изпробвам.
agj - майстор
Производство на даден бренд в Китай е вече световна практика!Произвеждат се всякакви машини.У нас една такава марка е Райдър !Точно за домашни цели съм си купил зеге от зелената им серия,с три годишна гаранция !! И си ми върши идеална работа ,и за някоя друга летва, дъска, ламинат и т.н.направо си е перефектно :cool:
harvest - специалист
DeyanS написа:
Здравейте! В момента в промоционалния каталог на Практикер е пуснато ето това зеге. Не намерих почти нищо за него и много малко за марката в Интернет. Някой има ли преки впечатления от конкретната машина или поне от марката. Трябва ми за домашна работа когато се наложи - някоя друга летва, дъска, ламинат и т.н.

колега как се държи зегето?Става ли за домашна употреба
DeyanS - специалист
harvest написа:
DeyanS написа:

колега как се държи зегето?Става ли за домашна употреба
Така и не му е дошъл още реда за работа. Надявам се скоро да го пробвам и ще пиша.
harvest - специалист
колеги моля за съвет това http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... D0%B5-7018 или това http://electron.bg/raider-rdp-js21-p-291204.html за домашната работилница или някой ще предложи трети вариант
harvest - специалист
благодаря за изчерпателността , ще взема Райдера - поне има 3 години гаранция :supz:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 62

Тема "Избор на прободен трион (зеге)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: