Ел. инструментите. Консумативи.
Kampani - помощник
Хубаво беше започнал, не спирай . :-D
пон май 19, 2025 11:55 amТрифон П.Трифонов написа:

https://photos.app.goo.gl/1MX6m52hXPypGnti9
До тогава трябва да съм изял салатата, агнешкото и да остана на един само гол сап.

150ката отметна една гора работа преди няколко дни, а сега на главата ми е бетон.
Бетон, ама.....
https://photos.app.goo.gl/SgBDoMaKxko8NcDP8
вт май 20, 2025 7:55 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не се харчи.
Българина, особено като купува, купува "да има". Голямото може много, може и малко!!! Чудо!
Винаги, когато се е налагало да режа на бачкането, вместо 661 съм предпочитал моята 150.
На другата кола качиха чисто нова 251, която пък замени 455 Ранчер. Те с това по се работи, а не за десетина клечки да паля джага.
Ще взема, освен въжета и джаджи, да си нося и резачката.
И японското трионче да вземеш, както и стабилна аксаковска брадвичка . :wink:

вт май 20, 2025 11:42 pmТрифон П.Трифонов написа:

Как върви кампанията, Бат Кампани?
Слаба е пролетната кампания, най-вече при Щил .
А, ясно.
Говори си, пиши си. И ти не ми пречиш.

https://photos.app.goo.gl/ohs7D8fPqGe4n1RT9

Надявам се да не ви бърка рекламата! На щил са по-зле, освен онази, спортната, но за нея нямам ръце вече. Па и тя не се прави от, а за щил.
емовлаха - специалист
Дълго е клипчето Трифоне, евалата на човека, че е седнал и го е направил! Няма как да седна да си губя времето да го гледам цялото.
За хората дет се занимават със тази вид дейност ще е полезно предполагам!
Съвършенна резачка нямам спомени да е имало нито аз съм имал такава, не съм и виждал.
За мен и мойте нужди, хубавата машина е като почна да режа да съм съсредоточен в работата си. А не тя да ми се чуди, да бере душа моторчето аз да разглеждам ландшафта и да си чесам нали, да са бия в гърдите колко съм велик и да са хваля със моя избор.
Има марки различни, модели една камара, за всеки има по-нещо. Съобразява се човек със физическото си състояние, финансовото и дали ще робува на марка. Лично аз за 10 метра дърва не бих си купил да ми бръмчи тоя таралясник в главата и тая смрад. Бих предпочел да дам 200лв или там или колкото струва на некой да си изреже.
Ако нямерите съвършения модел назовете го :)
Който търси съвършения модел, на каквото и да е, е глупак.
чет фев 25, 2021 9:46 amdragozow написа:
Рационалното харчене е различно за бедния и богатия човек. Бедния не може да разбере богатия и обратно. Има всякакви случаи, може да е беден и да обича хубавите машини, ще я купи и ще я отгладува, може да е богат и да не му пука или да е стиснат, тогава ще си купи от OLX за 160 лв. Общо взето случаи всякакви.
Цитирам многоуважавания Драгозов, понеже ако го напиша аз, ще е лъжа.

Не ми стигнаха 100х за рубикон, та си купих джимни. Същата работа върши, нали?!
В килера имам около петнадесетина пръчки за риболов- няма универсална, за съвършена не говорим.
Пъстърва мога да търся с Filstar Finesse Spin, но с XESTA Black Star Extra Tuned удоволствието е друго, дори да не уловя.
емовлаха - специалист
вт май 20, 2025 11:59 pmТрифон П.Трифонов написа:

https://photos.app.goo.gl/ohs7D8fPqGe4n1RT9

Надявам се да не ви бърка рекламата! На щил са по-зле, освен онази, спортната, но за нея нямам ръце вече. Па и тя не се прави от, а за щил.
А такаа, дитету ли го донеси тос сатър за мръфка :) Добро е!
Ща обада на милицията :) какви са тес компютри :-D

Дитету гу дунеси, Емо.....кат са прибираши, на път през Швецийта, за по-направо.
емовлаха - специалист
ср май 21, 2025 8:09 amТрифон П.Трифонов написа:
В килера имам около петнадесетина пръчки за риболов- няма универсална, за съвършена не говорим.
Пъстърва мога да търся с Filstar Finesse Spin, но с XESTA Black Star Extra Tuned удоволствието е друго, дори да не уловя.
Ех тос дитету е ам от де завъртя е през фиордите ли :)
Айде спешъл за теб от старите ленти :)

gogo7777 - майстор
Вие двамцата ще влезнете ли някога в тематиката или ще пишете простотия след простотия?
:drinkers:
Единия пуска филм след филм, другия тъпотия след тъпотия.....баси и моторните триони... :)
емовлаха - специалист
ср май 21, 2025 3:44 pmgogo7777 написа:
Вие двамцата ще влезнете ли някога в тематиката или ще пишете простотия след простотия?
:drinkers:
Единия пуска филм след филм, другия тъпотия след тъпотия.....баси и моторните триони... :)
Питай, ако мога ще помогна. Ако ли не, Трифон ще го стори

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: