Ровя се при върховите производители, повече от 2j, не намирам. Това явно е, както викат рашаните, без аналог в света
.

mitko64 написа:Ровя се при върховите производители, повече от 2j, не намирам. Това явно е, както викат рашаните, без аналог в светаИмат, и Макита, и Милуоки и ДиУолт имат. Но това по показатели е като двата първи с най-голям удар. Кой знае с каква цена ще изскочат?.
Celeborn написа:Здравейте, имам ударна бормашина Eltos BUR2 161E с ключов патронник Jacobs 1/2х20 S2 (до 13мм). Искам да го сменя с нещо по-бързо и лесно за ползване (безключов с единична грива), тъй като затягането му вече стана доста трудно. Някой може ли да ми препоръча нещо подходящо? Благодаря!RÖHM евентуално, ама защо? Старият правил ли си му профилактика, смазка...
Snickers написа:Здравейте, имам фреза SPARKY x205ce и бих искал да разбера дали е добър избор, имайки в предвид, че се занимавам с дърворезба, но ми се налага понякога да правя рамки за картини и тн. Ако не е добър избор моля да ми обясните защо за да не повтарям грешката си.Пълен боклук са. Дай 50лв и да те отърва от нея! Пък ще почерпиш. Това в сферата на майтапа.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: