Вместо да се обиждате у да поставяте уменията си под съмнение.Според мен,беше най-добре за всички ни да се бяхте разбрали за среща и да се изпробват машините на Pansim и няколко други.Но задължително да има и от(хасковските) и най-важното да има човек можещ и разбиращ от заваряване.Пък ако е и документирано със видео още по-добре.

Поради ПЪЛНА липса на модераторски контрол и явно изопачаване на думите ми, извадени от контекста на други разговори, спирам да пиша по темата.
Опитите ми да покажа и поднеса разбираемо информация от първа ръка, а не преписана от интернет, се саботират. Явно съм много неудобен за някои търговци, с техните подставени лица, не само в този форум!!!
Единия преписва от нета глупости, другия се прави на ощипана мома...
Искам само да попитам великия разбирач agj, ти наистина ли смяташ че машина от 160 лв е еднаква с тази от 450лв???
И още - защо въпросните търговци имат например автоматични маски по 50лв НО забележете че предлагат и от 120лв. Това на някой да му прави впечатление???
Та такива ми ти работи...
Хайде сега - продължавайте с цирка, не смятам да си хабя нервите и времето за да споря с радиото
Приятен ден на всички!