• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 21
Ел. инструментите. Консумативи.
teon - специалист
Прикачен файл:
Picture 002.jpg
Прикачен файл:
Picture 001.jpg
...тия дни посетих битака и попаднах на едни ножици за тенеке...не че много ми трябват,но ми грабнаха окото и съответно си ги заприходих, като за цена от 6 лв изпитах неудобството да се пазаря...запазени са доста- няма следи от заточка по тях...единствено в края на остриетата има 2 миниатюрни следи все едно че си рязал стоманен косъм, което обаче не се отразява на ряза...пробвах на газено тенеке, ал. капачки от буркани, както и на ламарина 0.8мм режат си перфектно...гледам че имат някакви обозначения, но марката не ми е позната а темата е за качествени ръчни инструменти?!?-ако е за др. раздел-моля да се премести...
rolls - специалист
Bessey ги купиха преди време. Имам няколко техни модела - включително и като твоите, но по-нови и с PVC-покритие на дръжките.
На цената на Stanley са, но в пъти по-качествени от тях.
Много качествени инструменти произвеждат Bessey, а дърводелските им клампи са еталон.

Линк към сайта им - ЦЪК
MASTER - специалист
Bessey са класа в стягите.
Имат огромно разнообразие в производството си, могат да се намерят продукти перфектни за всякаконкретна ситуация.

Почти цялата им производствена гама е много качествена.

С някои малки изключения.

За съжаление, най масовия и най използван модел бързи стяги им е изключително куц.

Изображение

Стават,ако трябва се прикрепят два детайла един към друг,но стягането не им е силната страна.

Ако ви трябват за истинско стягане - всички аналогични модели на Irwin, Wurt, Stanley че даже и Wolfcraft са много по добър вариант.
mitko64 - майстор
Aз наскоро се обзаведох с две такива http://www.amazon.co.uk/Quick-Grip-536Q ... B0000ESOWL . 18 инчови по 30лв. Много съм доволен- няма изпускане.
EDI - майстор
Е, кеф.И аз искам да си взема стяги БЕСИ, ама за сега си маам с китайци за 5-10 лева според дължината. :lol:
teon - специалист
rolls написа:
Bessey ги купиха преди време. Имам няколко техни модела - включително и като твоите, но по-нови и с PVC-покритие на дръжките.
Много качествени инструменти произвеждат Bessey,
...мда,разгледах сайта...блгодаря за инфото =D>
ПП...точно сега гледам има една такава нова в продавалника за 38 лв- ма нещо ме съмнява :??...
rolls - специалист
teon написа:
rolls написа:
Много качествени инструменти произвеждат Bessey,
...мда,разгледах сайта...блгодаря за инфото =D>
ПП...точно сега гледам има една такава нова в продавалника за 38 лв- ма нещо ме съмнява :??...
Иди направо си поръчай в Киров. Те ги внасят.
teon - специалист
... :) благодаря...аз лично нямам нужда,но информацията със сигурност ще е от полза за някой...
mitko64 - майстор
Стеги на Bessey вчера гледах в Баухаус, но се не сетих да видя вносителя(обикновено си пише).
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 21

Тема "Избор на качествени ръчни инструменти?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: