Ел. инструментите. Консумативи.
ozimen - специалист
Тия от баумакс се уливат.Вчера гледах в магазина перфоратора на цена 299,99лв. ,а на брошурата е 259лв.Или може би е за определен магазин само?
mitko64 - майстор
nikolson написа:
Аз, такова, да попитам, това не е ли само за новия им магазин в Люлин, за деня на откриването?
Изрично ги питах по телефона и отговориха, че брошурата е обща с изключение на втора и трета страница, важащи за щуротията в Люлин. Изгодна оферта на перфоратор гледах в Бриколаж- Спарки BP 241E, напълно окомплектован( даже с антивибрационна ръкохватка) за 199лв.
Chefo77 - майстор
Не че имам какво да кажа по темата, ама няма къде на друго място да се поФаля :) :)
Прикачен файл:
IMAG0271_2.jpg
rolls - специалист
Да ти е честита! Дълго и безаварийно ползуване! :-D

И най-вече доходоносно!
EDI - майстор
А честито, дълго и безаварийно да ти работи. :partyman: Ти здрава колекция инструментариум направи в последно време. :lol: :partyman:
kalpev - специалист
Chefo77, честито и със здраве :)
Тази машинка ще ти се отблагодари със сигурност.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
А честито, дълго и безаварийно да ти работи. :partyman: Ти здрава колекция инструментариум направи в последно време. :lol: :partyman:
Ами ЕООД-то върви нагоре, трябва да се инвестира ... в инструмент, в разходи, в имидж ... :lol: :lol: :lol: А и винаги съм казвал, че работата с хубав инструмент доставя повече удоволствие ... Минах 5-цифрена сума в техника, да взема да почерпя :)
Няма да казвам на кого трябва да благодаря за цената, търпението и подаръците :prayer:

Мерси на всички за честитките. Днес го пробвах ... 'ми кърти повече от 2470-ката, да му се не види ...
reingar-x - специалист
В перфоратора 2810 има доста (желязо) аз я бях харесал,но докато събера пари цената се вдигна и си купих бош 2-28.Дали съм сбъркал времето ще покаже,когато пуснах темата нямаше собственици на въпросния перфоратор и черпех информация от чуждите форуми.
teon - специалист
Chefo77 написа:
ама няма къде на друго място да се поФаля :) :)
viewtopic.php?f=54&t=38466&start=40&hilit=%D0%B4%D0%B0+%D1%81%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F+%D0%B8+%D0%B0%D0%B7
...честито и от мен...
Chefo77 - майстор
teon написа:
Chefo77 написа:
ама няма къде на друго място да се поФаля :) :)
viewtopic.php?f=54&t=38466&start=40&hilit=%D0%B4%D0%B0+%D1%81%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F+%D0%B8+%D0%B0%D0%B7
...честито и от мен...
Мерси за честитката :)
А за другото - това си е темата на Профи-то. Само той да си се хвали там :) :)

Тема "Мнение за Makita hr2810" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: