Я си прочети пак поста и тогава дефинирай кво е "дрън дрън". Аз като имам 5 модела ъглошлайфа на Макита да не искаш да кажеш, че са от 5 различни завода, като ми ги доставят от едно и също място. Айде стига маркетинг. Защо у вашия магазин същия като един от мойте струва 158лв., а моя е 230лв.. Само не ми казвай, че моя е от Хондурас, а вашите от Япония. Като му знаеш произхода що не го пишеш в превюто.
За интересуващите се! И дрънкащите...
GA4530, GA5030, 9554HN, 9555HN, 9557HN и 9558HN се правят само в Китай!
9557NB, 9558NB се правеха в UK - вече са спряни като модели!
9562 и 9565 в различните варианти се правени в UK! Може и те да са спряни, но идват такива все още!
Пак повтарям: при Макита няма производство за Източна Европа, и производство за gogo7777!!! Всеки модел се прави в определен завод!
Приятелю! Маркетинг е проучване на пазара - рекламата е нещо друго!
При нас твоя ъглошлайф е 158.00лв, защото е на промо цена и е с ТРИ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ, а ти го взимаш на 230.00 защото си пич и ти се дават повече пари! Не знам от къде ги взимаш, ама яко те клатят! Ако ще ти олекне, като ти кажа че твоите са по-истински - да знаеш така е!

П.П. Извинявам се за спама - този път наистина е за последно... Няма да се разсърдя Тани ако разчисти!