• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Ел. инструментите. Консумативи.
gogo7777 - майстор
Я си прочети пак поста и тогава дефинирай кво е "дрън дрън". Аз като имам 5 модела ъглошлайфа на Макита да не искаш да кажеш, че са от 5 различни завода, като ми ги доставят от едно и също място. Айде стига маркетинг. Защо у вашия магазин същия като един от мойте струва 158лв., а моя е 230лв.. Само не ми казвай, че моя е от Хондурас, а вашите от Япония. Като му знаеш произхода що не го пишеш в превюто.
Kumay - майстор
Последно пиша в тази тема! Много наспамихме...
За интересуващите се! И дрънкащите...
GA4530, GA5030, 9554HN, 9555HN, 9557HN и 9558HN се правят само в Китай!
9557NB, 9558NB се правеха в UK - вече са спряни като модели!
9562 и 9565 в различните варианти се правени в UK! Може и те да са спряни, но идват такива все още!
Пак повтарям: при Макита няма производство за Източна Европа, и производство за gogo7777!!! Всеки модел се прави в определен завод!
Приятелю! Маркетинг е проучване на пазара - рекламата е нещо друго!
При нас твоя ъглошлайф е 158.00лв, защото е на промо цена и е с ТРИ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ, а ти го взимаш на 230.00 защото си пич и ти се дават повече пари! Не знам от къде ги взимаш, ама яко те клатят! Ако ще ти олекне, като ти кажа че твоите са по-истински - да знаеш така е! :lol: Пак от там ги взимай! Може да открехнеш и колегите - и те да си взимат истински машини, те ментета за България... :roll:

П.П. Извинявам се за спама - този път наистина е за последно... Няма да се разсърдя Тани ако разчисти!
gogo7777 - майстор
при Макита няма производство за Източна Европа, и производство за gogo7777!!!
Сигурно ще ти прозвучи смешно :-D , но е точно така. Имах късмета да се запозная с един вайзер на Макита. И понеже работихме съвместно по един проект и станахме големи приятели. Та той ми предложи първата Макита (голям флекс) да пробвам как е. Тогава за първи път видях такава машина. В последствие исках да купя едно малко флескче и той ме попита защо само едно. Казах му, че нямам излишни пари. Направи ме някакъв "партньор" на Макита и ми дадоха 3 малки и един голям флекс на разсрочено плащане :shock: . И като ги изплатих ми предложиха още, но тогава бях дръпнал малко и си ги плащах кеш. Така и до ден днешен. При мен гаранцията е доживотна, условието е само едно....само и единствено те да се грижат за потдръжката на машините.

И аз приключвам с този диалог :-D
dyaneff - майстор
Логично е да плащаш за доживотна гаранция повече отколкото Kumay ти иска за машина с 3 години гаранция. :lol: :lol: :lol:
rolls - специалист
gogo7777 написа:
. При мен гаранцията е доживотна, условието е само едно....само и единствено те да се грижат за потдръжката на машините...
Или просто знаят, че ако занесеш машините си в официален сервиз на Макита, в какъвто работи Kumay, там ще разберат, че твоите са "малко по-оригинални" и ще има скандали ... :-D
patologa_ds - напреднал
Здравейте.
Искам да си закупя нов флекс 230 мм за домашни нужди. Общо взето ще направи два навеса от тръбна конструкция. По 50 м2 всеки. Високи по 4 метра.
В момента имам Елтос - Ловеч 180мм от 1986 година. Държи се, но няма да издаяни на предстоящото.
Спрял съм се на 3 марки: Макита, Метабо или Мактек. Другите не ме интересуват.
Ако може да споделите някаква информация или впечатления, ще съм Ви благодарен. :)
Kumay - майстор
Вземи си Мактек, щом е за домашни цели! Не е много различен от Макитата...
2000W са ти напълно достатъчни, а и в момента има супер цена!
Предполагам знаеш, че също е с три години гаранция.
ferrari4456 - специалист
Вземи това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
3 години гаранция ,хубава изработка ,брат ми го мъчи същото в цеха и проблеми няма ,аз сега мисля да си взимам малкия вариант...
ПП Ако изгори просто го връщаш в магазина и ти връщат парите. :)
ПП 2 Флекса е перфектен ,не съм от хората ,който взимат райдъри и подобни машинки ,ако ще казваш аз искам нещо сигурно и такива...
patologa_ds - напреднал
ferrari4456 написа:
Вземи това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
3 години гаранция ,хубава изработка ,брат ми го мъчи същото в цеха и проблеми няма ,аз сега мисля да си взимам малкия вариант...
ПП Ако изгори просто го връщаш в магазина и ти връщат парите. :)
ПП 2 Флекса е перфектен ,не съм от хората ,който взимат райдъри и подобни машинки ,ако ще казваш аз искам нещо сигурно и такива...
Това го гледах на живо.
Ще си запазя мнението, за да не засегна някой. На мен не ми хареса. :)
ferrari4456 - специалист
За хамалска работа брат ми вика че е чук.
Аз искам да си взема това сега
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _18105.htm
Изкажи си мнението ,защо не ти харесва? :) :)

Заради марката ,изработка? :?

То има граница цена/качество/производителност :wink:
В цеха режат с консумативи райдър и бургии райдър въпреки ,че ги мразя като марка.
Един диск Райдър издържа 4пъти по-малко от марков.
Райдър 1лв
Марков около 10лв
Производителноста им режеш с марковия и се стопява и си дал 10лв ,режеш и си сменил 4 диска на Райдър и си дал 4лв...
ПП Няма какво да се засягам...
Едно е да вземеш нещо за 55 или 88лв с параметри като нещо от 400лв марково ,нищо толкова не очаквам.Аз като искам марково си взимам марково като ми трябва перфоратор за нон-стоп работа си взех син най най високия клас GBH 2-28dfv ,ако ме разбираш какво искам да кажа...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Избор на флекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: