• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
Купих най-сетне зеге на Парксайд PSTK 730 A1 :-D :-D :-D
angel_ov - специалист
profesionalist_wood написа:
Купих най-сетне зеге на Парксайд PSTK 730 A1 :-D :-D :-D
Голяма сила е!
dundi - специалист
Valkooooo написа:
Какво ще кажете за акумулаторната отверка, която е от днес на промоция ? Благодаря!
Аз я имам отпреди, мисля че работи добре. Скоро навивах 5 винта по 2 см в ПДЧ с нея без предварително разпробиване, справи се нормално. За дребни работи става. Днес във Лидл във Варна до Кауфланд имаше доста бройки прободни триони (зеге) и саблени, имаше и двата шлайфа - делта и ексцентър.
dpp - специалист
КОлеги, днес отнесох едно Зеге Парксайд, чудя се дали да не купя още едно за подарък на брат ми, 67 лв са на примоция в момента..
didko1234 - помощник
Здравейте колеги
Реших да си купя зегето на Парксайд обаче не го намирам, ходих в доста магазини но го няма, ще е се радвам ако някой го забележи в някой магазин в страната, за да си го купя.
Местоположението е без значение:)
Мерси предварително
profesionalist_wood - майстор
Тия гърци са голяма работа :shock: Хем пари им пращат, хем стоките им са с европейско качество, хем магазините им са по-заредени от наште..... ние сме на гъза на географията,със нашите чорапки,секси пижамки и отвертки по лидълите ни... аз чаках 1 година да си взема зегето и обиколих цяла София да го купя.
dpp - специалист
Метчиците и плашките ако някой ма инфо или е зимал да каже , че одавна се каня да си зема , че нямам.. Интересува ме е това зеге - нов модел е някакъв , дали става. Циркуляра ако е около 2.5 кила го отнасям. Иксма нещо леко и удобно за работа с една ръка. Видях един Ейнхел в Баумакс дето е преработен флекс 750W и беше супер - че и потъващ го бяха преработили ама 160лв...
ferrari4456 - специалист
Аз взимам клещите и метчиците.Прободния трион струва ли си?
ferrari4456 - специалист
Клещите ще се видят на място.Зегето и аз не знам за какво ми е ,но ме впечатли цената и 800W...
ferrari4456 - специалист
Никой нищо не казва за прободния трион...
Някой ще взима ли циркуляра?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Зеге Parkside от Lidl" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: