По 3,6 волта са елементите на САНЬО, САМСУНГ и т.н.БОШ също са на 14,4 и 18 волта.4,2 волта е зарядно напрежение, доколкото помня.А въпроса за качеството е ясен 

pansim написа:Ако са по 3.6 волта, то тогава НЕ СА литиево йонни клетки!!!ще е полезно да се ограмотим какво е писано с няколко линка! Моля pansim да каже къде е писано , може пък ние да пропускаме нещо и за инструментите да не се използват такива батерии като за телефоните!
Писано е много по въпроса.
pansim написа:Райдер както винаги са се леко пообъркалиТова не е вярно колега![]()
Как е възможно единия винтоверт да бъде на 14.4волта, а другия на 18волта, при условие, че са с литиево-йонни акумулатори с напрежение в заредено състояние 4.2волта!!!!!!!!
За мен това са си батерии с никел-кадмиеви елементи. Само надписа им е друг. Както и на инверторите РАЙДЕР пише 200А ама са 140А ....
3бр х 4.2в = 12.6 волта
4бр х 4.2в = 16.8волта
5бр х 4.2в = 21волта
Е, как човек да си купи РАЙДЕР, независимо каква машина....боклуци продават, пък са и некомпетентни явно
Преди години, се подлъгах и си купих малък ъглошлайф РАЙДЕР. Оказа се, че НЯМА перка за охлаждане!!!
След скандал в магазина ми върнаха парите, зашото се оказа че и втория такъв модел пак няма перка. За две минути работа започва да грее през ръкавицата...
НИКОГА повече нищо от тази марка. Това е истината за мен. Пари хвърлени на вятъра.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: