Ел. инструментите. Консумативи.
gogo7777 - майстор
Обещаната реклама.

След няколко кубика дърва (предполагам 2-3), съм много доволен. Машината си има достачъчно мощност 2000W (по ТТ данни). Не се задъхва при по-силен натиск. Веригата не се загря изобщо и почти не харчи от маслото. Получих много добра цена за цялата покупка, далеч от "пеття лева" на Трифон.

Следва следваща покупка от Драгозов и Аргомаркет. Самурайска моторна коса ECHO.

:drinkers:
Svetoslavoff1 - майстор
Гого, това за Олео мак-а от линка на Драгозов ли? Че аз не съм се отказал окончателно.
Пък ако вземеш и акумулаторната Echo dsrm 2600 и споделиш...
Мечти :)
Ваши са тези. Мойте съм си ги взел, хаха. Драгозов ще потвърди.
пишман_майстор - майстор
емовлаха написа:
За поредна година гледам какви ги вършат Унгарските инфлуенсъри на моторни триони!
Сред тях са хора заминаващи се професионално със дърводобив, арбористи, търговци на градинска техника, хора дет са маняци на градиснка техника, сервизни майстори не мож ги различи в тълпата. Българите сме жалко племе

Много резачка , много нещо.
Не ми стана ясно що макитата се "отказа" ? Нещо стана с нея. Пък ми е един от фафорите в тоя клас.
Имам съмнение, че кат-а преева буталото ѝ . Идвали са при мен за ремонт досега две , на едната се оказа карба ( зама, малко склонен към мизерлъци) , на другата - буталото замазало сегменти откъм ауспуха ( катализатор) ....
Моята стара долмарка пс7900 поне я няма мрежата в ауспуха, но карба е Зама , ще го сменя аз....
Kampani - напреднал
Въпросът към Драгозов беше, за да се изясни ситуацията около McCulloch и евентуалната сервизна поддръжка и снабдяването с резервни части за трионите.
Въпреки, че вече е минал на Олео Мак и Echo все още продава моторни коси McCulloch и би трябвало да има информация относно бъдещите планове на Хускварна .

По-старите резачки унгарците ги бяха окомплектовали с други шини и вериги, Макита с шина Щил, Хускварна пък с Орегон и тн . Явно като се прецака оригиналната режеща гарнитура я подменят с друга марка според предпочитанията и цената . Накрая пък поляха срещата с биричка и винце, ама с мезетата се бяха изложили и ако беше там Трифонов щеше да им скрие шапките с аксаковски суджук, пастърмица и сушено филенце . :-D
gogo7777 - майстор
нед ное 09, 2025 2:33 pmSvetoslavoff1 написа:
Гого, това за Олео мак-а от линка на Драгозов ли? Че аз не съм се отказал окончателно.
Пък ако вземеш и акумулаторната Echo dsrm 2600 и споделиш...
Мечти :)
Да за същата. Взимай я, няма да съжаляваш. Аз я взех с резервна верига, масло и пиличка за заточване. Ще взимам още бензинова коса на ECHO, ето тази съм си харесал https://www.argo-market.com/Products/Details/2197 . Друго за сега не ми трябва.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: