• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
juvigy - специалист
AA и AAA са означения за размера на батериите. За тока са други означенията - всичко над 20Ц би трябвало да свърши работа.
Subsa - специалист
A123 2.3ah е правилната батерия, няма ги на нашия пазар.
60А номинален разряд, 120А максимален от 1 клетка
Имам 3 винтоверта с такива батерии, на единия му замина копчето.
ferrari4456 - специалист
http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=224&id=767
Абе струва ли си да дам 27лв за винтоверт green tools (raider).Трябва ми да си направя гипсокартона и малки неща ,по покрива дървета и такива.Имам bosch перфоратор синичък и винтове завинтва със завидна сила ,но имам проблем че ги цепи ,има адска сила и ми трябва нещо от зор заман.Дали ще ми свърши работа?
Има ги на по 27лв в кауфланд пред касите ,на онази стойка за уж промоциите.С кутийка с битове ,зарядно и батерия.
Нямам си представа какво да гледам ,на перфораторите силата ,марката и удара.Тук кво?
Най вече ще ми трябва за:
30винта 5х10мм с едно зареждане...
130винта гипскартон...
И да навия тук таме някой винт за захващане на дограма ,врата и такива...
да кажем 15винта 5х15мм
Ще свърши ли работа?
Нямам представа дали винтовертите изгорят?
Не ми се дават много пари ,за нещо такова ,да кажеш перфоратор ,електрожен ,трион добре ,ама сега... :?
Ако издържи 1година супер направо...
Последна промяна от ferrari4456 на вт ное 13, 2012 7:05 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
За толкова ще те изкара, къде не си дал 30 лева.По принцип се гледа усилието при винтовертите, ама за тези размери крепеж, дето си дал, трябва да свърши работа.За картона не знам дали ще успееш както трябва, малко са му ниски оборотите.
kalpev - специалист
Погледни това, към средата: viewtopic.php?f=57&t=31089&start=160
ferrari4456 написа:
...Не ми се дават много пари ,за нещо такова ,да кажеш перфоратор ,електрожен ,трион добре ,ама сега... :?
Хм, за теб не знам, но аз най-много ползвам винтоверт и затова държа да е по-така...От конкретен случай, стана за постоянно ползване. Въобще, откакто съм го купил, забравих какво е отверка и рядко стигам до бормашина, защото не става въпрос само за завиване и развиване на винтове, но и за бързо разпробиване на отвори. Дава свобода, за разлика от бормашината, в повечето случаи. Ако зегето се ползва веднъж, винтоверта съм го извадил поне още десет пъти. Този винтоверт, който си показал е слаб; ако не го ползваш по-дълго време, батерията му умира, а тя не е част от гаранцията. Избери нещо с Li-ion щом няма да го ползваш постоянно, този на Parkside си заслужава.
ferrari4456 - специалист
kalpev написа:
Погледни това, към средата: viewtopic.php?f=57&t=31089&start=160
ferrari4456 написа:
...Не ми се дават много пари ,за нещо такова ,да кажеш перфоратор ,електрожен ,трион добре ,ама сега... :?
Хм, за теб не знам, но аз най-много ползвам винтоверт и затова държа да е по-така...От конкретен случай, стана за постоянно ползване. Въобще, откакто съм го купил, забравих какво е отверка и рядко стигам до бормашина, защото не става въпрос само за завиване и развиване на винтове, но и за бързо разпробиване на отвори. Дава свобода, за разлика от бормашината, в повечето случаи. Ако зегето се ползва веднъж, винтоверта съм го извадил поне още десет пъти. Този винтоверт, който си показал е слаб; ако не го ползваш по-дълго време, батерията му умира, а тя не е част от гаранцията. Избери нещо с Li-ion щом няма да го ползваш постоянно, този на Parkside си заслужава.
Тоя на parkside как да го намеря?
И каква цена е?
В лидл постоянно сменят нещата...
kalpev - специалист
От четвъртък го пускат в Лидл на цена от 79 лв. с куфар.
ferrari4456 - специалист
kalpev написа:
79лв не давам...
ще рискувам с оня на green tools...
Chefo77 - майстор
ferrari4456 написа:
kalpev написа:
79лв не давам...
С ТОЯ ли?
Има ги на по 27лв в кауфланд пред касите ,на онази стойка за уж промоциите.Без кутийка с битове ,зарядно и батерия.
Верта е БЕЗ тези неща, така ли?
Даде 7 бона за стълба и ти се свидят 80 лева за нелош винтоверт? Нямаш идея колко е дървено това говедо с голямата батерия ...
ferrari4456 - специалист
Chefo77 написа:
ferrari4456 написа:
kalpev написа:
79лв не давам...
С ТОЯ ли?
Има ги на по 27лв в кауфланд пред касите ,на онази стойка за уж промоциите.Без кутийка с битове ,зарядно и батерия.
Верта е БЕЗ тези неща, така ли?
Даде 7 бона за стълба и ти се свидят 80 лева за нелош винтоверт? Нямаш идея колко е дървено това говедо с голямата батерия ...
Със тия неща е...кво съм писал... :-D
За тая стълба съм ги дал преди близо 7години и съм продал апартаментите преди почти 5години.И просто не ми се дават ,какво ще ми даде по-хубавия?Просто ми е тежък синия bosch и е не удобен и ми трябва нещо от ей така ,да не му треперя прах да не му влезе и такива...
След 20мин отивам на пазар и може да го взема :-D
В събота ще ходя до вилата и ще кажа впечатленията...ще го измъча като... :supz:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: