• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
kalpev - специалист
ИвО 77 написа:
Отказвам се от тази отвертка...то на тази цена по-добре да е винтоверт.За мен няма да е проблем и да не е ''расова'' машина,например
http://einhell.bg/?p=3816

Благодаря Ви за помоща момчета!
По-добре си вземи това за същите пари. Оборотите и въртящия момент са малко повече, батерията се зарежда за два пъти по-малко време от Einhell-a, а и сервизите им са навсякъде. Доколкото знам, Sparky използват елементи на SANYO за li-ion си батерии, докато този Einhell със сигурност ще е с китайски.
kalpev - специалист
Atlantius написа:
Имам няколко въпроса. Искам винтоверта, който ще купувам да го ползвам и като винтоверт и като бормашина. Няма да се ползва за профи неща и не държа да е акумулаторен. Има ли някакви други важни разлики между електрическите и акумулаторните винтоверти освен очевидната? По-мощни ли трябва да са електрическите и по-добри ли са като бормашини от акумулаторните?
Дискутирано е тук.
juvigy - специалист
kalpev написа:
ИвО 77 написа:
Отказвам се от тази отвертка...то на тази цена по-добре да е винтоверт.За мен няма да е проблем и да не е ''расова'' машина,например
http://einhell.bg/?p=3816

Благодаря Ви за помоща момчета!
По-добре си вземи това за същите пари. Оборотите и въртящия момент са малко повече, батерията се зарежда за два пъти по-малко време от Einhell-a, а и сервизите им са навсякъде. Доколкото знам, Sparky използват елементи на SANYO за li-ion си батерии, докато този Einhell със сигурност ще е с китайски.
Не ти препоръчвам нито спаркито , нито ейнхела . По - добре ако искаш евтинджос да си вземеш лидълския китаец. За 80 кинта имаш свестна китайска тресня с биещ шпиндел. Ако , обаче искаш нещо по добро:
http://www.ebay.co.uk/itm/Makita-10-8-v ... 35c22f057d
Към 300 кинта мисля ,че ще излезе.
guroto - специалист
На прехваления винтоверт с биещ шпиндел от лидл му се скапа зарядното след второто зареждане,свети само зеленият диод.Тъй като още не е минал един месец от покупката дали ще мога да го вьрна при положение че по винтоверта има леки следи от употреба или ще трябва да мина по гаранция?
Chefo77 - майстор
Не мисля, че ще имаш проблем с отремонтирането. За смяна можеш да се надяваш.
lz1tar - специалист
От Лидъл се купува само хляб,всичко друго е съмнително.Ще ти го отремонтират когато от Метро започнат да ремонтират боклуците Fairline.Иначе има ли Парксайд изкарал повече от 3 месеца,но и да е работено с него.
$64EN - специалист
lz1tar написа:
От Лидъл се купува само хляб,всичко друго е съмнително.Ще ти го отремонтират когато от Метро започнат да ремонтират боклуците Fairline.Иначе има ли Парксайд изкарал повече от 3 месеца,но и да е работено с него.
Тук не съм съгласен с теб!
Аз и хляб не рискувам да си взимам от там :lol: :-D
fox_vt - майстор
Моя още работи :-D направил съм кухнята шкафове плотове гипскартон,и на един колега модификация на едно легло от изключително твърдо дърво за сапове си го бил оставил човека :shock: както и спално обзавеждане по негови чертежи и докарано на плоскости,няколко дограми и т н.И още доста работи но не ежедневна работа.Ама и вие като почнете ама то няма да устиска на яка работа-вие какво искате от хоби серията хем за 70 пари хем да е профи,ми земи си девалт за 900 лв го гледах скоро и си карай и колата с него за толкос пари ако искаш :lol: :lol:

пп втория ми индукционен котлон е от лидъл а първия от метро и двата още бачкат и ще надживеят така като гледам доста други.Късмет трябва късмет при покупките а не чувал с пари и маркови изделия се дънят :-D
juvigy - специалист
Абе да ти седи по рафта и да отвиеш завиеш некой винт макс. 6 ца става.
Иначе не става - 1 батерия , шпиндела бие, китайска пластмаса. Абе за тия пари толкова.
fox_vt - майстор
Макс 6ца :) я ми покажи 10,8 волтов профи инструмент със същите габарити дето ще завива 8-10мм видии ?
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: