• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
Ronin - специалист
Дядката има такова менте ,веригата наистина я бива и е орегон,за паленето пали след 15-20 мин.:-D Но вече не си чувствам раменете и като запали няма смисъл да правя нищо щото едвам държа машината....
bulchat - напреднал
Аз пък имам разглобени 2-3 такива машини и ако на някой му трябват части за резачката, може да пише... :)
Borizanov - специалист
Друго да попитам. Купих Щил 260. Покаталог веригата е .325". Върти ми се в главата идея за смяна на веригата с такава с една идея по-големи зъби - мисля 3/8 бяха следващия размер. Какви ще са минусите от това и трябва ли да се сменя водещото колело?
STrifonov - напреднал
За да преминеш от 325 на 3/8 стъпка,трябва задължително да се смени водещо колело,шина и верига.
Borizanov - специалист
Интересуват ме неблагоприятни ефкети... ще има ли и какви?
STrifonov - напреднал
Няма да има неблагопрятни ефекти.От практиката си съм забелязъл ,че повече се преминава от 325 на 3/8 с цел олекотяване на машината и работата.
batmiti - напреднал
Трябва ми моторна резачка.Машината ще се ползва рядко ,
и предимно за кастрене.Тук-таме може и нещо по-голямо.
Бюджет - 250 - 300 макс.
Засега съм се спрял на McCulloch или AL-KO ?
AL-KOто е по-евтино ...
Доста теми изчетох и само се обърках !?!
Ronin - специалист
McCulloch или Partner
STrifonov - напреднал
Здравейте,дали ще е McCulloch или Partner няма знание,и двете марки са производство на Хускварна и са с доказани качества.И двете машини са идеални за лични нужди.Незнам към кои модели сте се насочили,но мога да ви предложа два модела :
http://www.storum.eu/brand/Partner/page/2
Относно дали AL-KO или McCulloch=Partner препоръчвам McCulloch=Partner,пъво защото е гарантиран сервиза и има всичко необходимо за тях и второ и не на последно място, цената в момента на McCulloch е много добра-10% e отстъпката.
Надявам се, че бях полезен а ако имате още въпроси относно нови машини или поддръжка питайте с удоволствие ще ви помогна.

p.s. Не ви препоръчвам да купувате такава техника от големите вериги, защото ако ви потрябва евентуално сервизно обслужване ,веригите не предоставят сервизни услуги и тогава тръгваме по мъките.
Borizanov - специалист
batmiti написа:
Трябва ми моторна резачка.Машината ще се ползва рядко ,
и предимно за кастрене.Тук-таме може и нещо по-голямо.
Бюджет - 250 - 300 макс.
Засега съм се спрял на McCulloch или AL-KO ?
AL-KOто е по-евтино ...
Доста теми изчетох и само се обърках !?!
Колега, виж тази обява.
Резачката е практически нова, цената е в твоя диапазон, идеална е за твоите цели, и не на последно място няма място за сравнение между Щил и посочените от теб марки. Ето линка:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=99090
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: