Ronin написа:Колега The_FAN...не сме ли от форума на VW....макар че вече карам Cee'd.....Точно, точно

Ronin написа:Колега The_FAN...не сме ли от форума на VW....макар че вече карам Cee'd.....Точно, точно
samisam написа: Здравей Велси,Моята е тази.
Кои е този модел на керхер, разбрах, че има значение дали попмпата му е матална и какви приставки към него има? Как да разбера помпата му метална ли е? Къде е на тази цена-Бриколаж, Метро, Практикер?
Не ми се купува нещо много евтино за да си купя после това, което съм могъл да купя от първия път. Макитата отпада явно. Мисля, че бях виждал керхер, който прилича на Бляк и декера от горния пост, беше на цена от около 170 лева, но май беше много отдавна. Сега гледах в практикер има този модел 2.01 и 2.14, но тук никой не е дал отзив за 2.14. С каква помпа, с какви аксесоари и т.н.
На ми е нужна водоструката за миене на автомобил и пране на килим.
samisam написа:Колега явно не си прочел цялата тема а е желателно...в нея има отговор на всичките ти въпроси.....Karcher от 5 версия са с метална помпа....всичко с първа цифра под 5 е с пластмасова помпа......което не ги прави лоши.....Производителя (Karcher) дава за хоби вариантите НЕ ПО МАЛКО от 200 часа работа и за профи не по малко от 1000 часа....сам си пресмятай......velsi написа:Не виждам смисъл. Модела на Карчер със същите показатели е 140 лева (в промоция 120). А е утвърден производител. Едва ли има някакво основание да си купиш тази Макита, освен ако не си някакъв заклет фен на тази марка.Здравей Велси,
Кои е този модел на керхер, разбрах, че има значение дали попмпата му е матална и какви приставки към него има? Как да разбера помпата му метална ли е? ,
Ronin написа:Може и да е така, Рони, не смятам, че не съм прочел темата, няма да спорим сега. Това за петите серии не го срещнах. Не всички могат да имат достъп до пета серия.А това къде го пише Керхера каква гаранция дава? Някъде може би, но не в сайта тук.samisam написа:Колега явно не си прочел цялата тема а е желателно...в нея има отговор на всичките ти въпроси.....Karcher от 5 версия са с метална помпа....всичко с първа цифра под 5 е с пластмасова помпа......което не ги прави лоши.....Производителя (Karcher) дава за хоби вариантите НЕ ПО МАЛКО от 200 часа работа и за профи не по малко от 1000 часа....сам си пресмятай......velsi написа:Не виждам смисъл. Модела на Карчер със същите показатели е 140 лева (в промоция 120). А е утвърден производител. Едва ли има някакво основание да си купиш тази Макита, освен ако не си някакъв заклет фен на тази марка.Здравей Велси,
Кои е този модел на керхер, разбрах, че има значение дали попмпата му е матална и какви приставки към него има? Как да разбера помпата му метална ли е? ,
dragozow написа:Няма как да купиш японска пароструйка за 100 или 120 лв. Дори и да пише Япония не е така. Това обаче няма значение, много от големите фирми имат заводи в държави с евтина работна ръка. Пак големите фирми държат строг контрол на качеството навсякъде по света. Примери мога да дам много. Конкретно водоструйките за тая цена вършат работа, в работата си мием колите с една китайска 100 бара и не е мръднала. Не очаквай обаче чудеса, ще получиш точно толкова колкото си платил. Ако искаш да знаеш дали ще се счупи....при домашно ползване ще изкара някоя година.А водоструйките на вашия сайт какви са? Китайски, каквито си споменл с поста ли?
dimdoff написа:Давам глас за керхер. Все пак са най-добри в този клас машини. Също за почистване на под - отново те са мерцедеса.Че са много добри, така е но за мерцедеса....... зависи от класа!
jdraganchev написа:С кой модел на Karcher искаш да сравним Lavora......dimdoff написа:Давам глас за керхер. Все пак са най-добри в този клас машини. Също за почистване на под - отново те са мерцедеса.Че са много добри, така е но за мерцедеса....... зависи от класа!
Лично аз залагам на друга марка - Lavor
Имах Бош, след това кархер, и смея да кажа, че от сега нататък ше си купувам Lavor! Модела ми е:
http://www.jet-wash-direct.co.uk/pressu ... est28.html
Може би dragozow като човек с опит може технически да обясни и разликите, но с малките например аз не можех да направя пяна от безконтактния шампоан! Силата на струята е много различна - както и цената разбира се. Ползвам я само за хоби на вилата, нямам автомивка!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: