Всякакво двигателно става за веригата, не сипвай преработено. Ако ти се дават пари има специално на Husqvarna на растителна основа, 13 лв литъра.
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow
- майстор
646 мнения в "електрически верижен трион"
laary
- специалист
dragozow написа:Да, за веригата става. На моторните дърворезачки за горивото сипвайте масло само от магазин за дърворезачки.За маслото разбрах. Би ли споделил мнение за ЕИНХЕЛ РОЯЛ с какво колело са. В момента в ПРАКТИКЕР са на 150 лева , но на кутията е немски баркод, а на резачката пише произведено в Китай. Благодаря ти предварително за професионалното мнение!
pif4o
- специалист
Знам че в време на криза всеки лев е кът, ама и аз на времето мислех да взема нещо до 150 лева хем не ми трябва да режа кубици с него а чат пат по нещо, ама като го гледам как са направени все едно по трудово обучение и се понапънах и взех една макита. Страшно съм доволен от нея, като оса е вече не знам що дърва и боклуци съм нарязал с нея -стари дограми, греди разни, парчотий де ко беше събрал дъртака (а тои е голям боклукчия верваите ми ) всичко съм нарязал. Не е мръднала , наистина чудна машинка около 279 лева мисля че още я има на промоция. За повече инфо от къде, на лични че да не кажат хаиде сега реклама 

vipp1
- напреднал
Здравейте,
Виждам че има доста запознати, та да ви попитам:
Да се възползвам ли от промоцията на Спарки TV - 1840 - 200 лева + подарък допълнителна верига или да дам някой лев повече и да се насоча към към Partner ES 2200/McCulloch PМ 2200 или Makita UC 4020A? Не става дума за някакво толямо натоварване - трябва ми за вилата, но не ми се занимава с ментета, патил съм, пък и предпочитам конфорта.
Благодаря предварително!
Виждам че има доста запознати, та да ви попитам:
Да се възползвам ли от промоцията на Спарки TV - 1840 - 200 лева + подарък допълнителна верига или да дам някой лев повече и да се насоча към към Partner ES 2200/McCulloch PМ 2200 или Makita UC 4020A? Не става дума за някакво толямо натоварване - трябва ми за вилата, но не ми се занимава с ментета, патил съм, пък и предпочитам конфорта.
Благодаря предварително!
dragozow
- майстор
Вземи McCulloch/Partner, едно и също е. Специално тия модели са много здрави и изпитани, нямат детски болести. Имат метално водещо колело и съединител. Само сипваш масло и почистваш машината и няма грижа. Това Sparky е скръб, ако не си рязал с друга машина може да ти хареса. Макитата е Dolmar, не разбрах водещото колело какво и е. Имам сервиз на Макита под ръка и мога да ги питам, тук също има няколко човека които продават/ремонтират.
vipp1
- напреднал
dragozow написа:Вземи McCulloch/Partner, едно и също е. Специално тия модели са много здрави и изпитани, нямат детски болести. Имат метално водещо колело и съединител. Само сипваш масло и почистваш машината и няма грижа. Това Sparky е скръб, ако не си рязал с друга машина може да ти хареса. Макитата е Dolmar, не разбрах водещото колело какво и е. Имам сервиз на Макита под ръка и мога да ги питам, тук също има няколко човека които продават/ремонтират.Най вероятно ще се насоча към McCulloch/Partner/2200/,
смущава ме единствено факта че на пазара ги пускат с верига и шина 35 см. Има ли такава възможност машината да се закупи с 40 см-рова, защото от старите боклуци ми останаха 3 вериги OREGON -16. 3/8 .050. 57 и шина за тях? Двете вериги са неизползвани.
Тема "електрически верижен трион" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература