• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 62
Ел. инструментите. Консумативи.
velsi - Почетен майстор
Големия ъглойлайф има по-малки обороти от малкия. 6000 за големия към 10000 за малкия. С голям ще стане много тежко обаче. Материяла, за който питаш е парче алуминиев хънтър, просто такова имах подръка, нали това ми е работата. Може да се направи и от парче по-дебела ламарина (2-3 мм). Всичко останало е обикновена стомана, обработена с ножовка, пила, ъглошлайф, електрожен, дрелка и съвсем малко на струг.
kireto1 - специалист
masteradmin написа:
Моя ръчен циркуляр струваше 45 лв, а акумолаторната бормашина 22. Нали зато е любителската техника.
Каква марка е твоят циркуляр :?: Доволен ли си ,и от къде го купи :?:
tuninghuman - специалист
Gogo55 написа:
аз бих помогнал,всеки ден пия кафе по 1 час средно мислеики си нещо като план за деня,или почиваики ,а когато няма какво да мисля, само си пия кафето пред монитора.

.... това е най-якият коментар във форум който съм срещял някога !!!

:shock: :-D :-D :shock: :shock: :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol:
solo5 - майстор
Днес в Практикер видях прободен трион BUDGET 580W с регулиране на скоростта и цена от 35лв :?
То е ясно, че е куча марка, но се чудя дали няма да ми свърши работа след 2 месеца при реденето на ламината в хола :?
Какво ви е мнението? :roll:
mitko414 - специалист
Нямам впечатления от този пр. трион, но преди 2 години си купих ъглошлайф 115 мм Budget от Практикер за 10 лв (да, за 10 лв) и още ми върши работа. Естествено за домашни нужди.
На въпроса ти: мисля, че ще ти свърши работа, при положение, че ще го ползваш от дъжд на вятър, според мен не си струва да хвърляш много пари. Има хубава тема по въпроса: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 7%E5%E3%E5
UNIOR - модератор
BUDGET е марка на Практикер, и в случая зависи дали ще попаднеш на машина ако имаш късмет, но за тази цена какво пък ,35лв. къде не си ги дал,ако искаш добра машина разгледай темата която е посочил колегата.
EDI - майстор
Казват, че инструмента е добър за домашна работа.Имам познати, които ползват марката и са доволни.За ламината ще ти свърши работа, та даже и за после.
solo5 - майстор
само се надявам да е със стандартни ножчета :roll:
beos - напреднал
:-D Ако търсиш евтино.. не знам до колко ще ти свърши работа, но пак в Бриколажа видях прободен трион на 19.99лв Power TEK е марката му .. 350W дълбочина на сряза 55мм / 3000об/мин. и гаранция 2 години :wink: за ламината няма начин да не ти свърши работа .. но за друго .. :? едва ли :roll:

едит: Издирих му и снимката в каталога "Есен" ..

Изображение
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 62

Тема "Избор на прободен трион (зеге)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: