• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
Това зеге ме изпоти докато изровя информация, има и клип http://www.lidl.de/de/Stichsaegen/PARKS ... STD-800-A1. Интересно е SDS захващането.
Chefo77 - майстор
Познайте кой ще отнесе зегето да си реже ОСБ плоскостите с него :)
ferrari4456 - специалист
Въртоците се чудех дали да ги взема, ама са ми малки, като размер.
Някой има ли представа какво включват консумативите за прободния трион, защото там е записано само "вкл консумативи".
:?
Stefan_62 - майстор
ferrari4456 написа:
Някой има ли представа какво включват консумативите за прободния трион, защото там е записано само "вкл консумативи".:?
По принцип включват няколко ножчета /които за нищо не стават/ и геобгазен шестограм за поставяне на ножчетата, както и ограничител /водач/ за рязане, но той се вижда на снимката.
Chefo77 - майстор
Stefan_62 написа:
ferrari4456 написа:
Някой има ли представа какво включват консумативите за прободния трион, защото там е записано само "вкл консумативи".:?
По принцип включват няколко ножчета /които за нищо не стават/ и геобгазен шестограм за поставяне на ножчетата, както и ограничител /водач/ за рязане, но той се вижда на снимката.
Какъв шестограм за ножчетата, нали е с бърз захват??
Шестограмът да не е за отключване на плота?
Stefan_62 - майстор
Chefo77 написа:
Какъв шестограм за ножчетата, нали е с бърз захват??
Шестограмът да не е за отключване на плота?
Ами не видях никъде да пише, че е са бърз захват ножчетата. Просто имам прободен трион на друга марка, а там ножчетата се стягат с шестограм, така, че предположих, че и този е така, но може и да греша. Обяснявах на колегата евентуално какви може да са консумативите.
mitko64 - майстор
С шестограма в клипа регулират ъгъла на плота.
Chefo77 - майстор
Пише пише :)
Saw lock Schnellspannfunktion
mitko64 - майстор
За пъри път виждам такъв SDS- вместо нагоре-надолу, са го направили наляво- надясно.
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
За пъри път виждам такъв SDS- вместо нагоре-надолу, са го направили наляво- надясно.
Старият захват на Бош е такъв.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Зеге Parkside от Lidl" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: