Ел. инструментите. Консумативи.
koveslav - майстор
Колега ето тук гледах този модел 9555 и пише 1,4кг, срещу 1,8 на 4530...Сигурно ще се запознаем,пак ще е Макита.
chicho_mitko - специалист
Днес си поръчах това: Felisatti AF115/900, 850 W, 11000 об/мин, 115 мм. На цена 66 лв. Ще пооправя асмалъка и ще се ползва за някоя и друга ламарина и винкелче. Ако пък е много зле, имам месец да го върна. Дано не съм се прецакал много, но си мисля, че ще ми свърши работа.
hristov1 - специалист
chicho_mitko написа:
Днес си поръчах това: Felisatti AF115/900, 850 W, 11000 об/мин, 115 мм. На цена 66 лв. Ще пооправя асмалъка и ще се ползва за някоя и друга ламарина и винкелче. Ако пък е много зле, имам месец да го върна. Дано не съм се прецакал много, но си мисля, че ще ми свърши работа.
Откъде си го купи това Felisatti на такава цена че виж аз какво намерих :
http://www.emag.bg/profesionalen-gloshl ... DPR3GBBBM/ за същия модел ли говорим? :)
joro39 - специалист
И аз го купих за 60 лв но струва точно толкова ,ако беше 119 лв бих го върнал.
chicho_mitko - специалист
Само го пробвах, но определено не е удобен за работа. Абе като за парите си бива. Доста дебела му е дръжката, но оборотите са добре. Ключето му също е неудобно. Не съм рязал с него, взех го като резервен. Но на тази цена в момента - твърдо НЕ !
anabolicbeast - специалист
Да съживя малко темата относно куфарите и подредбата. Преди с лидълския шлайф едва побирах и зегето в куфара. Сега събирам винтоверта, зегето, шлайфа и всичките ножове, свредла, битове и дискове! Да живее лидълския боздуган! :lol:

Прикачен файл

Screenshot_2015-03-09-11-05-52.png
koveslav - майстор
Аз не успявам да събера в един куфар бормашината с аксесоарите и, и шлайфа съответно с неговите си консумативи.Ето го и новия шлайф който взех,вече е дооборудван и навъртя стаж.А куфарите за бормашината и за електродите съм ги взимал от складовете на търговиите за по около 12лв,оказаха се доста функционални и като изработка не са съвсем лоши като за китайци...Куфара за електрожена пък е от Ташев-Галвинг,испански е и страшно удобен и много добре изработен.

Прикачен файл

Photo0449.jpg

Прикачен файл

Photo0454.jpg

Тема "Помощ за избор на хоби ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: