Ел. инструментите. Консумативи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
al4o написа:
Сега чакаме да видим какво ще твориш с нея :-D

:-) Споко, не чакай от мен такива работи :-)
al4o - специалист
Ми като не щеш,не щеш :) Ще го преживея :razz:
ZEDYCUS - майстор
:-D Да не би да отваряш музей, щом няма да твориш.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Добивам все по-голяма увереност, че сред толкова творци из нетя, само аз просто си режа .... :-)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Стругар в Русе, да ми направи шайбички за дискчето което имам към циркулярченценцето?
Найденов - специалист
n_a написа:
Стругар в Русе, да ми направи шайбички за дискчето което имам към циркулярченценцето?
В крайна сметка "Умелые руки" ли си взе?
Много "способна" машинка. И аз навремето проходих с нея- това около 1983. Много работа свърши и все още върши.
Бих ти препоръчал да си събереш още инструменти- дискове за дървообработване, абразивни дискове (включая и изразходвани дискове от ъглошлайф), дискови фрезери за обработка на метал и с целия набор иди при стругар, за да ти направи шайби.
Апропо, с тази машинка пробвах да разрежа неръждаема ламарина с дебелина около 0,8мм с дисков фрезер ( почти успешно)- ламарината я срязах, но фрезерът се нуждаеше от презаточване :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Дааа, машинката е супер яка. Цялата е двигател. Бръмка тихо и равномерно. Стара руска изработка
Беше забавно разгадаването на дизайна ... :-)
shotik - майстор
Ето снимка от мен на такова циркулярченценце , днес го снимах в работилницата на мой братовчед

Прикачен файл

CIMG6452.JPG
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Супер е, нали. В интерес на истината, не съм я пипвала още. Случват ми се едни други неща, но вече, надявам се, се измъквам от тях и ....
mitko64 - майстор
Нещо обърках, извинявам се за грешния пост!

Тема "Миниатюрно циркулярченценце" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: