• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
agj - майстор
Chefo77 написа:
Ако мивката е корава, по-добре потърси някакъв голям къртач под наем за един ден, отколкото да тормозиш Макитата.
И честито, разбира се! :)
Разбиването на мивката щеше да се стане и с Макитата, но за да не я тормозя намерих от приятел едно Hilti TE 72.Макитата пък е много по удобна за свалянето плочките, много по лека е... удоволствие да са бачка с такава машина .
ESPACE - майстор
Няколко мивки съм събарял и при нито една не ми е трябвал перфоратор за основното махане. Един чук 8-10 кг и никоя мивка не ми се опира :wink: :)
Chefo77 - майстор
ESPACE написа:
Няколко мивки съм събарял и при нито една не ми е трябвал перфоратор за основното махане. Един чук 8-10 кг и никоя мивка не ми се опира :wink: :)
Миличкият - да беше казал да те извикам, да събориш на нашите в къщата мивката :lol: :lol: :lol: Софра щях да ти направя и във форума щях да те похваля :lol: :lol:
Аз 5 часа блъсках с голямото говедо, с чука можеше само коритото да събориш.

:partyman: :partyman:
ESPACE - майстор
Другия път им кажи мивка да направят, не бункер :)
Chefo77 - майстор
Че да не са я правили те :lol: :lol: :lol:
koveslav - майстор
ESPACE написа:
Ако къртя на двора и аз така действам.Но вкъщи такива вибрации никога.Навремето при един такъв силов "ремонт" в братовчед ми отгоре,се оказа че се е запушил и комина на дневната ни.Освен това дори и на обратната страна на стената на която са къртили беше натръпнала и напукана мазилката,та от такова къртене измазваха и половината кухня и едно антре наново......
agj - майстор
ESPACE написа:
Е ми и на мен тая не ми се опря! За около половин час мивката беше на земята !Разкъртихме първо страничните части и мивката сама се отлепи от стената. Цялостното разкъртване и товарене на отпадъците в чували едва ли е отнело още два часа. Разбира се в цялата тая работа участваха още и чук и ъглошлайф за изрязване на арматурата!
Chefo77 - майстор
При мен проблемът беше не само, че беше здрава, а че беше в ниша. На която, разбира се, трябваше да останат здрави стените :)
gecata1059 - специалист
Здравейте. Решил съм да си закупя перфоратор ,че трябва да правя таван от гипсокартон и да съборя старите плочки в банята.
Спрял съм се на следния модел на Ейнхел.http://einhell.bg/?p=5010.
Някой ползвал ли е такъв модел и имали отзиви за марката.Като сила на удара ще ми свърши ли работа за панелка.
jekasus - майстор
gecata1059 написа:
и да съборя старите плочки в банята.
Всички мераклии да къртят с малки перфоратори/ дори да са на Хилти, Макита, Бош и други профита/ги съветвам да си вземат една хубава машина под наем. В нашия град наема на Хилти те 72 е 28-30 лв/ те чувалите за буклука по-скъпо ще излязат.../ за ден, нито се мъчете сами, нито машинките си.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Покупка на перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: