• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
Фитилчо - майстор
kabel96 написа:
Не знам за колегата ама аз го отнесох.Благодаря за темата и линка.Аз черпя.
От кой сайт го взе?
Благодаря
nikolson - майстор
Фитилчо написа:
kabel96 написа:
Не знам за колегата ама аз го отнесох.Благодаря за темата и линка.Аз черпя.
От кой сайт го взе?
Благодаря
Chefo77 написа:
Bosch наскоро пуснаха 1900 вата малък шлайф.
Но си мисля, че ТОЗИ е твоя модел. Имате си Тръпкови и в София.
Kirilpm - специалист
Не знам с какво ги товарите тези малки шлайфчета че ви трябват близо 2 киловата мощност?При мен предимно метал се пили,на места доста дебел и никога не ми е трябвал шлайф над 1000w.Иначе няма такова удобство като няколко малки шлайфчета,при мен единия е с диск за рязане,другия с ламелен диск,а третия с телена четка тип камбана,хем е по-бързо и лесно,хем по безопасно,никога не се чудя дали диска е затегнат,понеже се развива само като се изхаби.С единото малко флексче са шлайфани цели бъчви до побеляване на дървото,шлайфана е мозайка с абразивна камбана и няма никакви ядове.
Фитилчо - майстор
Мерси Адаш,
имат го наличен в магазина в София, утре ще го налазя :lol: Цената е убиец, винаги съм искал константна електроника, обороти и 125 мм.
Дано само не е много голям топуз .
Кабеле, тежък ли е много :wink:

Препоръчвам бързата шайба на Бош, много е удобна :wink:

Изображение
Фитилчо - майстор
Всъшност 17-125 е толкова вата
Power output 1,010 W

1700 е рейтед , реалното е 1000 вата ;)
Chefo77 - майстор
Тази бърза шайба е супер, но мисля отделно беше нещо като 80 лева... :?
kabel96 - специалист
Как да кажа колко тежи като при мен ще дойде чак вторник,днес се обадиха от фирмата.Такава гайка не ми трябва щото имам още 4 ъглошлайфа ама като давате линк с низки цени гледайте и доставката колко е.Иначе тая гайка е 56 лева в България.
Фитилчо - майстор
Тая дет сте я показали е пълно гоМно :lol:
Тази,която показах е шайбата, АЕГ -то е глупост безподобна.
Идеята на голямата е , че като развиваш се развива с удар на диска и се засилва и се развива докрай от инерцията. Същото и при завиването. Иначе се развива на ръка, мъжко в женско е шайбата и има пружина вътре. Абе чук е. :drinkers:
Десетина 13 паунда струва голямата, за 3 паунда няма го прайм на въпрос сега :lol:
kozl - майстор
Рядко ползвам Метабо Ф125. Тежко и неудобно и за дреболийки си взех RTR. Към 500 вата ама лек и удобен. Носих го тук там и ми го свиха. На цена нямаше 30 лв. Скоро минавайки през Практикер си взех Верто. И с първото врътване издъхна. Седя няколко дни в сервиза, смениха ротора и още не съм го пробвал. Верто шъ върти ли, нема ли :? Пише, че произведен в Полша. Удобен за държане и бутона удобен. Цена към 60 лв. По спомени. Мощността не помня, но за моите нужди ми стига и 500 Вт. За повече - Метабото.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Избор на ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: