И аз днес се изръсих малко за глупости. Малко, малко .... колко да е малко - кажи речи колкото циркуляра на Владко. Дано поне да вършат работа .... Нямам си идея колко ще свършат, съвсем нови са като идея и нямат аналог ....

potrebitel22 написа:Директно от продавача до БГ. Трябваше ми по-бързо да пристигне за да мога да го регистрирам за удължаване на гаранцията, което е 4 седмици от покупката. Сега разбрах, че мога да ползвам посредническа гирма за доставки и излиза по-евтино. Ще го имам в предвид за друго пазаруване ако се наложиVladkoM написа: +19,20£ за доставка.Честито. Един въпрос - защо такава сума за доставка ? Директно от продавача до БГ ли е или чрез куриер/посредническа фирма за доставки ?
nikolson написа: "Това" е клин (или не) Някакъв дистанционер ли трябва да е инструментът?
VladkoM написа:Трябваше ми по-бързо да пристигне за да мога да го регистрирам за удължаване на гаранцията, което е 4 седмици от покупката.Габиели (uktobg) или Gabco би трябвало да доставят за седмица. 2-3 дена до адреса в UK, после една седмица до тук, да станат най-много 2 седмици и пак ще е достатъчно времето
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: