• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
nikolson - майстор
MASTER написа:
Модерната джиджафка се вкарва между стената и прозореца вместо клина, като и въртиш дръжката "челюстите" и се отварят/свиват. С това действие всъщност се фиксира прозореца в "нивелирано" положение.
Виждал съм да ползват такива въздушни клинове, а съм виждал и побългарен вариант от апарат за кръвно, с който отвориха врата на кола със заключени ключове. Твоето също е интересно. Честито.
MASTER - специалист
Възглавничките ги ползвам колкото да закрепя прозореца да не пада, докато го фиксирам. Или пък за малък прозорец, който първо се изпенва.
За прецизна работа са неудобни - все едно да се опитваш да ходиш по пътека от футболни топки.
VladkoM - специалист
Днес мога да се похваля с още една придобивка. На 25/01 беше изпратен пистолета за пирони модел Bosch sn350-20 от САЩ до БГ. Днес бях приятно изненадан от БГ спедиторска фирма като ми се обадиха, че имам пратка и ми донесоха пистолета. Днес поръчах пирони и като пристигнат мога да кача клип как работи ако има заинтересовани.

Прикачен файл

16466396_10208237322639933_1246908953_o.jpg
Chefo77 - майстор
Ооо, да го връщаш - не е син, значи е менте :lol:
Честито!!!
VladkoM - специалист
Chefo77 написа:
Ооо, да го връщаш - не е син, значи е менте :lol:
Честито!!!
Честно казано е син. Така като загледах снимките бие на зелен. На живо е син :)
Мерси.
Chefo77 - майстор
Е аз го виждам нещо като бежов или по-скоро жълто-златист ... Нищо общо със синьото! Дори и главата му не прилича на синя. Филтри :)
nikolson - майстор
Е-е-е, честито и ще чакам отзиви, как върви строежа на "бараката".
Chefo77 - майстор
Не че ми трябваше, но не можах да изпусна офертата със сгрешената цена :lol: :lol: :lol:

http://www.bosch-professional.com/bg/bg ... e4001.html
jekasus - майстор
Тия са бъзикат на тоя волтаж за сухото... Ама ти си имаш и други бръмбазици на тази батерия, като имаш пет-шест батерии... :-D
Интересно, колко рапидки ще завие с един заряд.
Да ти честит :-D
Chefo77 - майстор
С батериите в комплекта (2.5 ач) му дават 1200 винта на батерия. Безчетков е все пак.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: