• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
nikolson - майстор
fore написа:
Незнам защо колегата търси боклук без пари ?! .
Защото е на 15 години. Това може да си позволи момчето.
fore - майстор
Щом се замимава със занаяти, да поиска финансова помощ от роднина.
Dimitur - специалист
Прикачен файл:
DSC_0334.jpg бетобъркачка
Здравейте,

Пиша Ви за съвет става въпрос за развалена бетонобъркачка във Варна която има проблем със оста и зъбното колело.Търся майстор/сервиз във г.Варна където да я занеса и да ми я оправят съответно място където имат опит с такава дейност.
Последна промяна от Dimitur на пон ное 23, 2015 2:11 pm, променено общо 1 път.
daniel vasev - специалист
Принципно искам да постигна всичко сам а и за скъпа машина не искам да се изръсвам защото не работя професионално повече пари влагам в глави за фреза за стъклопакет и глави за шкафчета .А за перфоратора ми казаха че е надран колектора защото били корави чтетките според мен стругар може да го оправи.
fore - майстор
Неможе стругар, а майстор по пренавиване на ел. двигатели. Аз имах такъв Елтоски флекс-2000 вата-намерен от бащата на боклука. За 60 лева ми пренавиха ротора и машината работи сега. Сега вече мисля че ги продават тези ротори в магазина на Пиротска, но тогава нямаше готови.
Това с твърдите четки е глупост !
Просто не са самоизключващи и когато стигне до пружината, понякога задира тя и скапва колектора.

Самоисключващите се четки не могат да стигнат до колектора когато се износят- такъв им е размера.

Та 40 за Боша + 60 за пренавиване = 100 лв. Парксайта е 90 лева от същият клас !
А парксаит от къде да купя в лидал няма линк нещо.
http://olx.bg/ad/bosch-pbh-x-cel-ID4vTL ... c50ea738ab дали е оригинал за 70 лева.
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
Неможе стругар, а майстор по пренавиване на ел. двигатели. Аз имах такъв Елтоски флекс-2000 вата-намерен от бащата на боклука. За 60 лева ми пренавиха ротора и машината работи сега. Сега вече мисля че ги продават тези ротори в магазина на Пиротска, но тогава нямаше готови.
Това с твърдите четки е глупост !
Просто не са самоизключващи и когато стигне до пружината, понякога задира тя и скапва колектора.

Самоисключващите се четки не могат да стигнат до колектора когато се износят- такъв им е размера.

Та 40 за Боша + 60 за пренавиване = 100 лв. Парксайта е 90 лева от същият клас !

Затова през определен период от време меря четките с шублер и ако трябва сменям
fore - майстор
daniel vasev написа:
А парксаит от къде да купя в лидал няма линк нещо.
Те го пускаха скоро и ще трябва да чакаш докато му дойде пак времето. Или ако го има в ОЛХ от там.

Ето, но съм те излъгал- 120 струваше и в магазина.

http://olx.bg/ad/perforator-parkside-pa ... 9f8d616eb6

Изображение

Този от линка ти е 100, а не 70 ???
Последна промяна от fore на пон ное 23, 2015 3:46 pm, променено общо 1 път.
А дали е гаранция че е скъсил ротора.А да ми кажете някакво мнение за Блекен Декер
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: