• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
kuuuuuul - майстор
Вземи си литиевополимерна и ще останеш много доволен.Малко е по сложно но си заслужава. :partyman:
fox_vt - майстор
Съгласен съм един 3S пакет ще свърши идеална работа но така или иначе зарядно с балансьор е задължително и схема за следене на разряда или готов контролер такъв за да няма fire in the hole
pavel_pavlov_88 - помощник
Благодаря за бързите отговори.
http://elimex.bg/category/441/akumulato ... ialni.html
http://elimex.bg/category/428/akumulato ... i-ion.html
това са линкове за батерии Lava
3 елемента по 3.7v ,това ли ще рече 3S пакет?
Мойто зарядно е DC 1414 t , ще свърши ли работа и ако не възможно ли е да се пригоди нещо, или трябжа да се вземе ново?
fox_vt - майстор
От първия линк са кадмиеви и метал хидридни ако ще ползваш от тях зарядното ти ще стане без проблем.От втория линк са литиевите като аз лично съм пробвал със елемента от 11,40лв обаче единия беше дефектен но много късно разбрах.При тях обаче ще ти трябва специално зарядно със балансьор и както казах трябва да направиш поне два клона в паралел.Нужно е също да имаш схема за предпазване от преразряд.
pavel_pavlov_88 - помощник
Ок. В такъв случай оставам на Ni-Cd.
Благодаря за помощта.
vk - специалист
EDI написа:
.........Вземи си една литиева машина.В ЛИДЪЛ в момента са най-евтини и колеги от форума са доволни за домашна употреба.
За това на снимката ли става дума - защото ми изглежда доста немощно - "пича въшка"
Изображение
fox_vt - майстор
Не е това :lol: това е само за малки винтчета и видийки,най вече за разглобяване и сглобяване на уреди.Този е винтоверта от лидъл ЦЪК
пп майко мила абе как се прави това да се промени името на линк примерно ЦЪК,ТУК,ЛИНК и такива подобни ако може да драсне едно ЛС че такива дълги линкове ....
ппп благодарско на колегата Kumay научих още нещо ново :prayer:
kuuuuuul - майстор
Ако може да споделиш наученото,че и аз имам същия проблем. :partyman:
batkotony - специалист
Цитирай мнението му и разгледай как става в прозореца където пишеш,преди да натиснеш "изпрати",лесно е... :)
fox_vt - майстор
vk написа:
EDI написа:
.........Вземи си една литиева машина.В ЛИДЪЛ в момента са най-евтини и колеги от форума са доволни за домашна употреба.
За това на снимката ли става дума - защото ми изглежда доста немощно - "пича въшка"
Изображение
Днес си взех тая пича въшка :lol: и може да се каже че съм доста доволен има вътък задоволително е не успя да навие видия 60*5 ама то и не е за такива работи :-D Поне парксайдския комплект се допълни :lol:
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: