Божа работа е какво има в тази кутия, съдейки по опита на тази верига магазини бих ти препоръчал да купиш от място където може да пробваш и имат сервиз. Или поне да си пробвал същият апарат на комшията преди да купиш.
agj написа:Ясно е,че е китайски.vsn написа:Моля,някой да напише мнение за този инверторен електрожен GRAPHITE 56H808 ?По всичко личи че електрожена е китайски !Произвеждат се такива електрожени под всякакви марки,но колко си заслужава може да кажа някой който е ползва такъв.Най добре е преди покупката да се пробва ,но доколкото знам в тая верига магазини такава възможност няма!Не знам защо държиш да си купиш точно от там електрожен,след като на подобна цена има доста други такива за който се знае че са добри !
В момента е на промоция в ,,Практикер" http://www.praktiker.bg/bg/Welding-mach ... 8/p/464306
Преди два дни ходих до магазина и поразпитах ,марката била полска ама е сглобяван в Китай.

Всъщност не държа да взема електрожен точно от Практикер,единствено ме привлече офертата,че мога да го взема на изплащане без оскъпяване!
Насочете ме към други доказали се марки до 280лв.