• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 101
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Вероятно са малко по-евтини, но пък цената за един и за 200 броя е различна. Иначе има много евтини, но са с нереални параметри, алуминиеви кабели, щипки от зарядно устройство и прочие глупости.
Изобщо за мен купуването на дребно от Чайна си е, гарантирани кахъри, ако е техника за повече от 20€. Дребни неща може, ама не виждам сервизиране, съвети и т.н. То само транспортните .........!!!!!!!!!!!
Djack - специалист
Дойде ред да си взема и аз едно електроженче! Реших да го взема от Аргомаркет, заради поддръжката и гаранционните условия и сервиз!
Спрял съм се на тези два модела:

http://www.argo-market.com/Products/Details/1095

Изображение

и този: http://www.argo-market.com/Products/Details/1278

Изображение

Искам да попитам тези които са наясно, най-вече колегата Драгозов, заслужават ли си за домашна употреба тези 100-на лева разлика в цената, или да взимам малкия?
Интересуват ме предимствата и недостатъците на единия и другия, като технология и електроника!
Благодаря Ви предварително за отговорите!
Поздрави! :partyman:
dragozow - майстор
И двата ще ти свършат работа, единият е доста мощен и с 5 метра кабели.
agj - майстор
Djack написа:
Искам да попитам тези които са наясно, най-вече колегата Драгозов, заслужават ли си за домашна употреба тези 100-на лева разлика в цената, или да взимам малкия?
Интересуват ме предимствата и недостатъците на единия и другия, като технология и електроника!
Благодаря Ви предварително за отговорите!
Поздрави! :partyman:
За домашна употреба 160Ам. е напълно достатъчно.Зависи обаче как работи единия и другия .Не лошо да се пробват.
Djack - специалист
Благодаря Ви за включването!
Да, знам, че 160А са достатъчни за домашна употреба! Видях, и че кабелите на големия са с по-голямо сечение и дължина, което ме блазни доста! Харесва ми и дисплея, не че до сега съм ползвал електрожен с дисплей и едва ли ще ми липсва, ама си е гъдел!
Именно поведението им при заваряне ме интересува най-много, ама няма как да ги изпробвам, от Бургас съм!
Колега Драгозов, знаеш ли дали вашия майстор (мисля, че Данчо беше) има някакви впечатления от двата! Ако пък ти си ги изпробвал, ще се радвам да споделиш!
Поздрави!
dragozow - майстор
Пробвал ги е доста, все пак с това се занимава. Иначе дисплея не е на каква екстра. 160 A са достатъчни, и двата модела са изчистени от детски болести. Вече ако те блазнят кабелите скачай на 190, но наистина няма смисъл. Да не говорим колко компактен е 160 A, предвиждаме да има и 140 А в същата кутия.
dpp - специалист
dragozow написа:
Пробвал ги е доста, все пак с това се занимава. Иначе дисплея не е на каква екстра. 160 A са достатъчни, и двата модела са изчистени от детски болести. Вече ако те блазнят кабелите скачай на 190, но наистина няма смисъл. Да не говорим колко компактен е 160 A, предвиждаме да има и 140 А в същата кутия.
Драгозов, как ти се струват новите , спрямо ARC моделите - пряко ме интересува сравнение Argo 190 вс ARC 200 - минуси и "плюсове" - ако има, освен килограмите, че е по -лек.
Питам защото съветвам познат за ARC -тата а сега гледам че има нови и понеже е заварявал с моя ARC200 му хареса та.... :?
dragozow - майстор
Почти едно и също е, даже MMA 190HI дава реални около 210А. Просто разликата в цената е около 35 - 40%, което е важно. За толкова пари е прекрасен избор, но това всеки си решава.
pgt - специалист
dragozow написа:
Иначе дисплея не е на каква екстра.
Поне вярно ли показва настроените ампери или е като за украса? Иначе всеки сам си преценява да ли му трябва или не :wink:
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 101

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: