• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
kam34 - специалист
imarh написа:
imarh написа:
Чудя се този перфоратор, дали има съединител?
Потвърждавам за съединителя.
Докарали са го на вид като Скил :lol: може и в един и същи цех да ги правят китайците.
Bobko81 - напреднал
Някой знае ли има ли разлика между това RIDER RD-HD07 и това RIDER RD-HD07 Green Tools освен цвета.Тези зелените ги има на промоция в Практис за 75лв.
imarh - специалист
Bobko81 написа:
Някой знае ли има ли разлика между това RIDER RD-HD07 и това RIDER RD-HD07 Green Tools освен цвета.Тези зелените ги има на промоция в Практис за 75лв.
На зеления дават Max eнергия на единичен удар: 3.2J . Поне така пише в сайта.

Иначе и двата са с един същи баркод, та ми стана интересно самите Raider (Евромастер) как ги различават номенклатурно след като при тях се водят като един и същи артикул
rolls - специалист
imarh написа:
Bobko81 написа:
На зеления дават Max eнергия на единичен удар: 3.2J . Поне така пише в сайта.

Иначе и двата са с един същи баркод, та ми стана интересно самите Raider (Евромастер) как ги различават номенклатурно след като при тях се водят като един и същи артикул
То освен еднаквия баркод и артикулния номер е един и същ. :-D :-D :-D
Здравейте,да посъживим темата,имам едно питане!
Значи купих си преди ден Raider RDP-HD12 и веднага го вкарах в употреба,трябваше да изкопая
канал за ел-кабел в пода на панелка 20x20мм 7-8м дължина.Перфоратора се справя сравнително добре,
проблема е,че лопатката се завърта постояно и трябва на няколко удара да я нагласям в правилната посока.
Поставен е на режим само удар,не знам така ли трябва да става всеки път?
или нещо аз бъркам или е прецакан перфоратора.За първи път работя с такива машини,
само за лична употреба е машинката.Пълен новобранец съм с такава техника :)
Моля за помощ запознатите.
Благодаря предваително
sirko - специалист
При моя не се върти шилото въобще когато е само на къртъне (Райдър RD-HD01) купен е 2011 (писал съм по напред в темата) от тогава до сега що работа е видял не е истина, куча марка но излезна корава машина.
При поставено шило или лопатка на удар и изключена машина,
на ръка се върти патронника прещраквайки.
А когато е вклучена и работи с лопатката тя се звъртва на
ляво или на дясно,най вероятно заради натиска и съпротивлението на матеряла.
Не знам това дали е нормално!?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Raider RDP-HD12 има ли съединител?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: