• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
fore - майстор
Ами като го вземеш ще разбереш- този е по лек от 18в. Явно е с две батерии, ама колко ще изкарат още :? . Като го гледам не много. А от две батерии не става една читава.
Вярно че нова батерия за Парксайта е 40 лева мисля понеже купувах.

Но аз не съм с меродавно мнение защото не купувам втора употреба и то от Нета.

Просто този ми стои прекалено захабен- явно е бил служебен, както е написано в обявата. Това значи че не е стоял без работа изобщо.

Парксайт имат и 14 волтов. Е пак иска втора батерия, но и цената му е по тънка от на 18ката.
nikolson - майстор
А защо държиш да е акумулаторен, а не с кабел? За домашни условия Скил 6221 върши отлична работа.
daniel vasev - специалист
На ток имам но понякога не ми върши работа работил съм на места без ток и за това първо искам винтоверт а после и перфоратор.
petkomz - специалист
Привет! Един приятел има такъв винтоверт http://www.lidl.de/de/parkside-akku-boh ... -a1/p86671
но са му откраднали зарядното. Някой ако може да помогне, че звъняхме в Лидл, от там ни препратиха в сервиз на Айнхел във Варна, но казаха че не предлагат!?
fore - майстор
А тия бушонираните в София, те какво казват ? :lol: Нали и те са само продавачи да ги .........
Колеги това е другият на който се спрях http://olx.bg/ad/vintovert-drill-dril-b ... b149771a23
Chefo77 - майстор
daniel vasev написа:
250 лева е нов с 1 батерия а батерийте са литоево йонни за това ми хареса.
Малко над 250 лева е 10.8 волта Бош нормална синя серия с 2 батерии. Под 200 е базовата синя с две батерии, а малко под 230 е базовата синя с удар и две батерии. Не виждам кой би дал 250 лева за зелен 14.4, след като 10,8 не е толкова по-слаб от него. А и нов 14.4 базов с две батерии има на 300 лева.
Един съвет - винтоверт - желателно е да е нов. Не заради друго, а заради батериите. Не че няма изключения, но са толкова малко, че не си заслужава да се споменават. А, ако не знаеш, една нова батерия е почти колкото цената на винтоверта :wink:
Този NiMH или NiCd изобщо няма да го коментирам :)
А колега за този другия литиево йонния какво ти е мнението http://olx.bg/ad/razprodavam-rachen-vin ... 88aa4838e0
Chefo77 - майстор
Аз съм писал какво ми е мнението за втората употреба каквото и да е на батерии по принцип. Силно негативно.
Иначе за зеления - напълно съм съгласен с fore. Старата ми Макита, ако я изчистиш с мокра кърпичка, може и да мине за много леко употребявана. А е смазана от работа. Този Бош е бил служебна машина. И като такъв, не очаквай да е в супер състояние.
Изчакай Парксайд да пуснат нещо.
А втора батерия от къде мога да купя ако пуснат.И дали е читав че съм слушал много добри отзиви за бош.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: