На Gys знам от къде са, половината са върнати от мен. Имаше и трафови телоподаващи от разни панаири, нови, само са показвани. След като решихме да не ги продаваме върнахме много машини и се ориентирахме към китайските.

Trakehner1 написа:Успях да намеря темата за маските и се разубедих от фотосоларна, предвид, че не ми се даваха повече от 150-на лева. Поръчах стандартна Esab Eco Arc II и от дискутираните там стъкла със златно покритие от едната страна, дано свърши работаЗа много години!Разбира се че ще ти върши работа.Въпрос на тренировки е да свикнеш да работиш с класически шлем.А златните стъкла са най добрата защита за очите.Благодаря за отзивите!
smokee написа:На скоро взех Varstroj Varin 1605E ,но ме притеснява нещо - при допира на електрода до материала винаги вентилатора на ел-жена спира за момент,след което отново се наема.Това нормално ли е и има ли го при другите собственици на модела?С доста инверторни електрожени съм работил ( и по-евтини и по-скъпи) - такова явление до сега не бях срещал..Нормално е. Тъпо, но за тази машина си е така. Мога да ти обяснявам...
big_death написа:Здравейте колеги ! От известно време търся да си закупя инвертор с телоподаващо - комбинирано , за домашни нужди , и като ровя попаднах на следното : http://www.vitolux.com/details.php?prodID=20704 . Също и избор на соларна маска , и съм се спрял на тази http://www.vitolux.com/details.php?prodID=20556 , или нещо в този ценови диапазон . Моля за мнения от по компетентните колеги за надежноста и качеството на тези или на други в този ценови диапазон .В тоя ценови диапазон търси телоподаващо от марка VION
Trakehner1 написа: но не ме притеснява изобщо - занимавам се с електроника и стига да не са залети платките, няма проблем да го оправя или подобря.Здравей
Тези дни мисля да го отворя да го разгледам, искам да проуча възмжоността да монтирам по-големи радиатори и по-мощен вентилатор, за да коригирам 10% при 40СИзобщо няма да е скъпо, стига да става.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: