А за вертовете, не сте случили на модели, почнахте от малките волтажи, требваше директно на големия да скочите.

ср дек 19, 2018 12:18 amChefo77 написа: Аку стационарен циркуляр нямам амбиции да купувам. Прекалено много мощност за много време трябва там, пък нещо нямам доверие дори на 54-ките на ДеВалт. Пък дали могат вертове - ако можеха, нямаше да съм с БошШегувам се ,Чефо.![]()
![]()
Щях да взема 18-ки на Милуоки, но цената е х2. Най-вероятно има защо, но е х2.
gnt69 - двете кабелни са отпреди. Сега добавих акумулаторното.
Avas_co - що да се дразниш? Аз не искам никого да дразня, темата е "Да се похваля", не "Да издразня някого" (Avas_co)![]()
Добре дошъл си, ще се видим живот и здраве!
EDIВсе си мисля, че трябва опит да коментираш някои машини. Това че един път си уцелил късата клечка, някой модел на някоя марка, да се случи да има дефект, не значи че цялата и гама е прецакана. Ей на с правия шлайф на Парксайд за мен има проблем, но лятото взех големия перфоратор на Парксайда, ми доволен съм. Ма не говоря, че всички уреди на Парксайд са боклуци. Същото е и с един модел на макита BHP453 , kойто взех преди време и много бързо продадох. Голям слабак се оказа. Имал съм и спарки, доволен бях от 12 волтовата серияNicd, която някои колеги плюеха тук. Или Милиад или шадоумен, не беше доволен щото батериите не държаха.
Виж сега, Ванка.Ти ако ти го турят отзад, ще си подадеш ли пак дупето, да видиш дали не си сбъркал само веднъж.Голям, малък, приключил съм с МАКИТА.
ср дек 19, 2018 7:05 pmLazarGanev написа:Добре си ти, добре си ...вт дек 18, 2018 10:09 pmChefo77 написа: Мисля да минавам на батерии ...Ми давай, аз почнах:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: