Напоследък и аз се замислям за безконтактен оборотомер .Ти отде ще го купуваш? Някакви предложения колеги , отде да си търся , както и варианти за пригаждане от "нещо си"
трябва да е до 15000оборота .

andro6157 написа:Здравеите отново,колега много благодаря за подробното описание за регулиране на карбуратор,много добре знам как се регулира карбуратор на моторен трион,но не искам да пипам маккьлька,кои знае може да ме изкарат виновен,няма да пипам.Да беше си поел малко въздух, пък сигурно има още......
Още има 2 години гаранция без 5 дена,винаги сьм регурирал сам трионите даже китаиския убих нарочно,режеше като звяр след туне на карба,но умря след 30 куб.дьрва,издьхна след като свьрши 10 куб.акация само две почивки по 15 минути,режеше почти като хуск 51 и сьс него имам проблем,китаеца задра бутало,вероятна причина бедна смес утре ако мога да намеря буталото и цилиндьра ще качвам снимки,бедната смес увеличава топлината вьв горивната камера точно заради това умря китаеца,точно на вьрха на цилиндьра има поне 50 дупки и откьснати парчета метал.
Човек които работил определено време сьс моторен трион,горе долу трябва да разбере да ли са критични оборотите на двигателя.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: