• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
andro6157 - специалист
Здр.колега човека много подробно обяснавал*Неразличим от оригинала*,99 процента сьм сигурен,че едно и сьщо отвьтре сьс другите китаици,качеството може да е различно,но колко ще е различно.
Илчо Илиев - майстор
Колеги, имам не леката задача да намеря части за една по-рядко срещана резачка..
Марка и модел-homelite LX 30...Bandit
Пише,че е правена в щатите,но...
Има нужда от лагери и семеринги, свързващо парче между карбуратор и цилиндър и гарнитурките към него.
Рових из нета,но нищо не открих, ако някой има идея от къде може да се намерят частите ....
bigdragon - майстор
Последна промяна от bigdragon на пон мар 03, 2014 8:09 pm, променено общо 1 път.
пишман_майстор - майстор
bigdragon написа:
Това е мисля лагера:
http://www.der-kettensaegen-shop.de/Ket ... -3816.html
Това е за теглещото колело явно...не за кол.вал.
Предполагам ,че лагерчета ще си намериш и тук , ако разбереш диаметри/размери , ще излезе нещо , семерингите са по-големия к.р Има сходни изпълнения на Поулан, Риоби др марки
Илчо Илиев - майстор
Благодаря ви!!!
По-скоро ме интересува сервиз/магазин в Б-я, малко ми е сложно с тези задгранични истории...

:partyman: :partyman: :partyman:
I_van - напреднал
Някой може ли да сподели мнение от първа ръка за качеството и издръжливостта на следните модели:
1. Partner 350S
2. McCulloch CS 340
3. McCulloch CS 380
4. Husqvarna 236
Резачката ще се ползва за кастрене на клони в градината, както и за нарязване на ~10-12 кубика дърва на година. Естествено искам да купя най-доброто (доколкото сме в аматьорския клас машини) съотношение качество/цена/производителност.
iva6ki - специалист
За Husqvarna 236 мога ти кажа че има много рекламации на
машини закупени от технополис мисля маслената помпа
свършваше маслото преди бензина за др. нямам наблюдения.
Погледни и Stihl MS 181 ако ти харесва аз имам такава и съм
доволен ако те интересува за нея нещо питай :)
Последна промяна от iva6ki на чет мар 27, 2014 12:26 pm, променено общо 1 път.
iivanov - майстор
Отначало и аз имах дилема за тези триони, но след проучване на мнения по форуми, магазини и сервизи, започна да ми се вдига мерника.Оказа се, че тези машинки са склонни към прегряване, особено в неопитни ръце.За чистене на клони стават, но 10-12 куб наведнъж са си сериозно предизвикателство.
ferrari4456 - специалист
Аз преди няколко месеца си купих CS340 на Mcculloch и мога да кажа само добри неща.За кубиците си е много добре, мазането на веригата е доста добре и бензина и маслото свършват едновременно.При добра верига и добро заточване е много добър.Бих казал, че за машина с тези кубици е много добре в сравнение с машини със същите кубици.
За сега съм на 10 кубика горе долу и е супер.Дърва над 20см диаметър си е мъчение, това му е лимита за мен за над тези неща си паля другите, просто това си е кастрачка.
Другото което забелязах е, че студена не палена от няколко седмици може да запали даже без смукач от 3-4 дръпване, което не съм го срещал на нито една резачка, а имам и Husqvarna 45, един боен 45 кубиков Homelite, едни 2 американски и такива неща.
Това е от мен за сега любимците ми стават това Mcculloch-че и Хомелита.
За парите си е чудесна резачка!
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: