за теста не съм забравил, но като почна кухненското тогава
сега нямам готовност още с дървеният материал
сега нямам готовност още с дървеният материал

pavkatay написа:пак да напомня за питането, защото 'ми предстои закупуването на ел.винтоверт'solo5 написа:а колко е 27 нютона и достатъчно ли е за домашна работа?охооооооо- и предостатъчно. между другото следя темата, защото ми предстои закупуване на някакъв ел. винтоверт за работилницата, но искам да чуя мнението на велси и други дограмисти, защото от дърводелство имам прилична представа и беден опит и знам, че и там са необходими усилия при завиване, но най-сериозното предизвикателство с,което съм се сблъсквал е навиването на централните винтове на сглобките за делители при пвц дограмата. работя с акумулаторен винтоверт спарки, който ми върши чудесна работа, но имам необходимост от още един електрически. затова искам да чуя мнението на някой, който сглобява прозорци и работи с ел . винтоверт. -дали един и същ въртящ момент при акумулаторен и ел. винтоверт вършат еднаква работа
ralev написа:Най-добрия с които съм работил е HILTI ST1800, няма аналог на пазара. Ако имаш възножност взимаи го без да се замисляшВ интерес на истината това е единствения електрически винтоверт с регулиране на въртящия момент с който съм работил , пък и въобше който съм виждал. Останах очарован и наистина го препоръчвам , но нямам представа каква му е цената.
Тани написа:Към 800 кинта. Едни колеги купиха такъв ноември месец.ralev написа:Най-добрия с които съм работил е HILTI ST1800, няма аналог на пазара. Ако имаш възножност взимаи го без да се замисляшВ интерес на истината това е единствения електрически винтоверт с регулиране на въртящия момент с който съм работил , пък и въобше който съм виждал. Останах очарован и наистина го препоръчвам , но нямам представа каква му е цената.
Тани написа:какво се има предвид под регулиране на Мв?. а и то няма голямо разнообразие май на ел. винтовертиralev написа:Най-добрия с които съм работил е HILTI ST1800, няма аналог на пазара. Ако имаш възножност взимаи го без да се замисляшВ интерес на истината това е единствения електрически винтоверт с регулиране на въртящия момент с който съм работил , пък и въобше който съм виждал. Останах очарован и наистина го препоръчвам , но нямам представа каква му е цената.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: